Durma HD-FS

De Durma HD-FS is op dezelfde manier ontworpen als de HD-F-serie. Vervaardigd met dezelfde componenten, maar compacter gebouwd. De machine is speciaal ontworpen voor bedrijven met beperkte ruimteproblemen. Ideaal voor bedrijven die nauwkeurig lasersnijden willen, maar een compacte machine nodig hebben. 

Durma HD-FS fiberlaser

De HD-FS lasersnijmachine, waarbij de snijtafel aan de brede zijde van de machine is gepositioneerd, kenmerkt zich door zijn bijzonder compacte voetprint. De machine is standaard voorzien van een automatische wisseltafel van 3.000 x 1.500 mm, een Precitec Procutter snijkop met automatische focusinstelling en een IPG of Brilase laserbron met een maximaal vermogen 6 kW. ( Brilase 2-4-6 kW, IPG YLR 2-3-4 kW, IPG YLU 2-3-4- en 6 kW). De maximale tafelbelasting bedraagt 200 kg/m².

Onderhoudsvrije machine

De HD-FS is een onderhoudsvrije lasersnijmachine voor de metaalverwerkende industrie. De machine combineert hoge snijsnelheden, uitmuntende snijkwaliteit, lage onderhoudskosten en een optimale flexibiliteit, zodat u gegarandeerd de laagste kostprijs per gesneden product realiseert. De HD-FS lasersnijmachine is uitgerust met de laatste stand van de lasertechniek en is geschikt voor het snijden van diverse materiaalsoorten in verschillende diktes, met een uitstekende snijkwaliteit.