Panelbenders

Durma PB Bending Center wordt gebruikt voor het volautomatisch buigen van plaatmateriaal. Het maakt het buigen van dikke plaatmaterialen in het bereik van 0,5 – 4 mm in eenvoudige en complexe buigprofielen mogelijk.

PB-buigcentrum

Het PB Bending Center voert buigbewerkingen uit van diverse plaatwerkplaten. Het buigproces vindt plaats door de onderste en bovenste buigmatrijzen van de buiggroep op een bepaalde buiggeometrie te plaatsen. Het PB Bending Center oefent de nodige kracht uit op het plaatwerk, waardoor het het gewenste onderdeelprofiel kan bereiken. De buigbewerking is het proces waarmee de metalen plaat met hoge precisie kan worden gevouwen, binnen de juiste hoek- en maattoleranties, om de vereiste geometrie van het onderdeel te verkrijgen.

Wat zijn de voordelen van PB Bending Center?

Durma PB Bending Center wordt gebruikt voor het volautomatisch buigen van plaatmateriaal. Het maakt het buigen van dikke plaatmaterialen in het bereik van 0,5 – 4 mm in eenvoudige en complexe buigprofielen mogelijk. PB Bending Centers wordt uw oplossingspartner met zijn gebruiksvriendelijke interface en software die het programmeren van verschillende onderdelen vergemakkelijkt. Het biedt ook een hoge flexibiliteit en kwaliteit, waardoor u plaatwerk met hoge precisie kunt buigen. CNC-technologie garandeert een perfecte herhaalbaarheid van het proces en flexibiliteit bij de voorbereiding van de machine.

Durma PB Bending Center biedt maximale snelheid en veiligheid met volautomatische gereedschapswisseling en minimale insteltijd. Met het PB Bending Center behaalt u uitstekende buigresultaten en verhoogt u uw productie-efficiëntie. Er zijn verschillende modi beschikbaar, afhankelijk van de gewenste hoek of vorm voor het juiste plaatbuigproces. Combinaties tot productielijnen met pons- en lasermachines zorgen voor maximale tijdwinst in uw productieprocessen. Bovendien wordt het uw oplossingspartner met zijn gebruiksvriendelijke interface en software die het programmeren van onderdelen vergemakkelijkt. Met zijn sterke carrosseriestructuur, perfect en ergonomisch ontwerp, wordt Durma PB Bending Center onmisbaar voor uw bedrijf met de verscheidenheid aan buigmogelijkheden.