'Samen met de klant onderweg naar de toekomst van de metaalindustrie'

Onze branche is voortdurend in beweging. Als bedrijf moet u mee in deze ontwikkelingen, maar u kunt ook niet alles tegelijk. Keuzesmaken en focus houden op de juiste dingen om nu en in de toekomst succesvol te blijven. Wij helpen ondernemers in de metaalindustrie om deze stappen te zetten. Door voorop te blijven lopen in vernieuwing en verbetering, en onze klanten daar in mee te nemen. Dat doen wij door het leveren van persoonlijk advies, hulp bij financiering, levering en installatie, training, reparatie en onderhoud en de beste service. Lees hieronder hoe we dat doen:

Persoonlijk advies

Als ondernemer of verantwoordelijke binnen een metaalbedrijf bent u altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren. Een belangrijk onderdeel daarvan is het up-to-date houden en uitbreiden van het machinepark. U bent op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw productie uitdagingen. Daar kunnen wij bij helpen.

Op deze website vind u uitgebreide informatie over ons leveringspakket metaalbewerkingsmachines. Voor ieder type machine zijn een uitgebreide omschrijving, standaard uitvoering, specificaties en opties uitgewerkt. Zo kunt u online alvast oriënteren op een mogelijke nieuwe aanwinst. 

Ons team van verkoopadviseurs is gespecialiseerd in het analyseren van uw productieproces en het vinden van de juiste machine als aanvulling op het bestaande machinepark. We komen bij u langs, nemen de verschillende mogelijkheden door en helpen de juiste keuze maken. Een huidige machine inruilen? Dan regelen we dat ook.

Hulp bij financiering

Net zo belangrijk als de uitgebreide advisering over verschillende productiemachines is een goed advies over de financiering van uw aankoop. Om u een uitstekend financieringsvoorstel te kunnen bieden, heeft TUWI een Partnerovereenkomst met DLL (De Lage Landen) gesloten. DLL werkt al jaren samen met TUWI als betrouwbare leverancier van machines met een lange levensduur en een hoge restwaarde, hierdoor is DLL in staat om met hun scherpste rentetarieven te calculeren. 

Dankzij de verregaande samenwerking tussen TUWI en DLL zijn onze adviseurs getraind om zelf aan uw tafel de flexibele leasemogelijkheden van DLL te berekenen en toe te lichten. Zonder dat TUWI (of DLL) inzage in uw financiën heeft, kunt u direct een scherp huurkoopcontract afsluiten.

Levering en installatie

Alle machines ondergaan een kwaliteitscheck voor ze bij u worden afgeleverd. Dit beperkt de installatietijd tot een minimum en stelt u in staat snel de productie te hervatten. Om u nog beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van speciale software waarmee wij uw machine vanuit Winterswijk kunnen overnemen om snel een diagnose te stellen en/of software updates uit te voeren. 

Vóór levering van uw machine informeert onze afdeling logistiek tijdig over de leverdatum, ook spreken zij met u de laatste details door over het aanleveren en plaatsen van de machine. Dit voorkomt verrassingen tijdens het lossen en installeren. Onze eigen monteurs leveren de machine af, zij zorgen voor de plaatsing, elektrische aansluiting en in bedrijf stellen. Ook nemen zij de tijd om een uitgebreide bedieningsinstructie te geven. 

 

Training

Indien noodzakelijk ontvangt u  naast instructie ook een bedieningstraining bij de aflevering van de machine. Afhankelijk van het type machine varieert deze training van een paar uur tot meerdere dagen. In overleg wordt bepaald waar de training plaatsvindt, dit kan bij u ter plekke zijn of in onze speciale trainingsruimte in Winterswijk en Moerdijk. 

Heeft u interesse in aanvullende producttrainingen? Bij TUWI staat een team van ervaren trainers voor u klaar om een training op maat te verzorgen.

Reparatie en onderhoud

TUWI gaat heel ver in haar service! Wij lossen problemen snel op. Vanuit onze magazijnen versturen wij vrijwel altijd dezelfde dag de bestelde onderdelen. TUWI’s onderdelenmagazijn is o.a. voorzien van zogenaamde paternosters waarin duizenden onderdelen op locatie zijn opgeslagen. Met één druk op de knop komt het gewenste onderdeel automatisch naar voren. Via onze unieke logistieke software wordt automatisch de voorraad bijgehouden en tijdig bijbesteld.

De beste service

TUWI beschikt over een ruim opgezette serviceafdeling met een eigen helpdesk, 14 binnendienstmonteurs en 9 binnendienstmedewerkers. Iedere monteur is voor zijn productgroep bij de fabrikant getraind en wordt met bijscholingen continu op niveau gehouden. 

Reserveonderdelen zijn in ons magazijn van ruim 500 m² op voorraad en dankzij goede afspraken met transporteurs zijn deze tijdig bij u aanwezig.

Dit zijn onze trotse vakmensen.

Van verkoop tot logistiek en service. Samen werken onze mensen als één team iedere dag met passie aan het succes van onze klanten. 

 

tea