Over ons

In 1978 zijn wij begonnen als industrieel toeleverancier van metaalbewerkingsmachines. Daarnaast leverden wij af en toe een eenvoudige boor-/zaagmachine. Onze eerste klanten bevonden zich vooral in de regio Achterhoek. Pas na 1984 (de eerste deelname aan de Techni-Show) begon TUWI ook in de rest van Nederland machines te verkopen. Door goede advisering in de aanschaffase te combineren met uitstekende service in de aftersales groeide ons marktaandeel in omzet metaalbewerkingsmachines ieder jaar. Dit maakt dat wij onze eerste fabrikanten die wij in 1984 vertegenwoordigden, nog steeds vol trots vertegenwoordigen.

TUWI anno nu

TUWI heeft inmiddels machines geleverd aan 80% van de bedrijven in de Nederlandse metaalindustrie. Dit gaat van een magneetboormachine tot en met het niveau van volautomatische lasersnijmachines in serie geplaatst met automatische be-/ontlading geschikt voor 24/7 productie.

TUWI is een kwalitatief hoogwaardige, flexibele en betrouwbare partner voor zijn klanten. Wij blijven continue streven naar verbetering van onze producten en diensten. Hierbij streven wij ernaar onze processen en organisatie continue aan te blijven passen aan de veranderingen in de markt.

Onze mensen

Onze medewerkers maken ons bedrijf. We zijn trots op de groep mensen die iedere dag hard werken om onze klanten in productie te houden en processen te verbeteren. We stellen u graag voor aan onze vakmensen die alles mogelijk maken: