Durma Buislasersnijmachines

De Durma profiellasersnijmachine is speciaal ontwikkeld voor het snel en effectief verwerken van ronde buis, vierkante en rechthoekige kokerprofielen en diverse andere profielen. Deze toepassing zorgt ervoor dat u een product met minimale handeling op één machine in zijn geheel voorziet van alle bewerkingen. 

Durma buislasersnijmachine

De Durma profiellasersnijmachine is speciaal ontwikkeld voor het snel en effectief verwerken van ronde buis, vierkante en rechthoekige kokerprofielen en diverse andere profielen. Deze toepassing zorgt ervoor dat u een product met minimale handeling op één machine in zijn geheel voorziet van alle bewerkingen. Dit reduceert uw bewerkingstijden, ten opzichte van de traditionele bewerkingsmethodes zoals boren en zagen, enorm. Bijkomende voordelen zijn dat u producten op een andere manier kan construeren en de nauwkeurigheid van uw product omhoog gaat.

Machine samenstellen naar behoefte

De HD-TC is geheel naar eigen wens samen te stellen afhankelijk van uw eisen, wensen en de te bewerken materialen. De machine kan worden ingezet voor het snijden van standaard 2D en optioneel 2.5D producten, ronde buizen, kokerprofielen en rechthoeken. Het maximaal toepasbare laservermogen is 4 kW.

Optioneel kan de HD-TC automatisch beladen worden middels een bundelmagazijn en/of een kettinglader aan de voorzijde van de machine. De automatische uitvoer kan worden voorzien van een conveyor band die het materiaal onbeschadigd afvoert.

Hoogwaardige componenten

De toegepaste componenten zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit hetgeen de betrouwbaarheid van de machine verhoogd en deze geschikt maakt voor automatische productie. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een IPG fiberlaserbron, een Precitec snijkop met automatische focusinstelling (type afhankelijk van de gekozen laserbron), Siemens besturing en met betrekking tot de werkvoorbereidingssoftware heeft u keuze tussen Lantek Flex 3D of Libellula Tube. Applicatie afhankelijk kan de machine worden uitgevoerd met lasnaaddetectie, een spatter bescherming en een laser centreersysteem.