Durma Buislasersnijmachines

De Durma profiellasersnijmachine is speciaal ontwikkeld voor het snel en effectief verwerken van ronde buis, vierkante en rechthoekige kokerprofielen en diverse andere profielen. Deze toepassing zorgt ervoor dat u een product met minimale handeling op één machine in zijn geheel voorziet van alle bewerkingen. 

Durma buislasersnijmachines

De Durma profiellasersnijmachines  zijn speciaal ontwikkeld voor het snel en effectief verwerken van ronde buis, vierkante en rechthoekige kokerprofielen en diverse andere profielen. Deze toepassing zorgt ervoor dat u een product met minimale handeling op één machine in zijn geheel voorziet van alle bewerkingen. Dit reduceert uw bewerkingstijden, ten opzichte van de traditionele bewerkingsmethodes zoals boren en zagen, enorm. Bijkomende voordelen zijn dat u producten op een andere manier kan construeren en de nauwkeurigheid van uw product omhoog gaat.

Hoogwaardige componenten

Of u nu kiest voor de Compact uitvoering of de volledige HD-TC. De toegepaste componenten zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit hetgeen de betrouwbaarheid van de machine verhoogd en deze geschikt maakt voor automatische productie. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een IPG fiberlaserbron, een Precitec snijkop met automatische focusinstelling (type afhankelijk van de gekozen laserbron), Siemens besturing en met betrekking tot de werkvoorbereidingssoftware heeft u keuze tussen Lantek Flex 3D of Libellula Tube. Applicatie afhankelijk kan de machine worden uitgevoerd met lasnaaddetectie, een spatter bescherming en een laser centreersysteem.