GAMECHANGER IN DE BUIS- EN PROFIELBEWERKINGEN:

Accurl TubeLINE

Bent u op zoek naar een hoogwaardige, maar kostenefficiënte oplossing voor het bewerken van buizen, kokers en profielen? Vol trots presenteren wij de Accurl TubeLINE. Een veelzijdige, uiterst gebruiksvriendelijke en betaalbare buislasersnijmachine. Ideaal voor frequente productiewisselingen en aanpassing aan verschillende materialen. Enkele voordelen op een rij: 

  • Gemiddeld 49% sneller en 31% goedkoper dan traditionele technieken
  • Stabiel, betrouwbaar en eenvoudig te programmeren
  • Veel innovatieve functies (zoals bevel snijden en meelopende chucks)
  • Ergonomisch machineontwerp om uw operator te ontlasten
  • Mogelijkheid tot volautomatisch laden en lossen 
mw-tubeline

Accurl: De Chinese fabrikant met Europese visie op kwaliteit en service

Een betrouwbaar en ongekend innovatief Chinees familiebedrijf dat opgericht is in 1988 en inmiddels 12.000 installaties wereldwijd heeft geleverd. Onderscheidend als totaalleverancier met focus op kwaliteit en uitstekende service. Versterkt door de kennis en het hoge serviceniveau van de vakmensen van Tuwi is een buislasersnijmachine van Accurl een slimme en betrouwbare investering in uw toekomst. Bovendien wordt de machine standaard geleverd met 3 jaar garantie.

accurl-tubeline

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Maik Wensink of Marco Mans voor meer informatie. Via onderstaande buttons kun je een afspraak maken of de informatiegids downloaden (geen contactgegevens vereist). 

MW-RK