Boorcentra

De CMA CNC-boorcentra zijn ontworpen voor het boren, tappen en frezen in plaatstaal, platte staven, profielen en stalen buizen. Alle bewerkingen zijn programmeerbaar met behulp van een pc-controller met CMA-software. Het spindelportaal wordt langs de tafel geleid op lineaire geleidingen, gehard en nauwkeurig gemonteerd in het lichaam van onze CNC-bewerkingsmachines. Het X-asportaal wordt aangedreven door een spiraalvormig tandheugelrondsel en de Z- en Y-assen door een kogelomloopspindel.

Over CMA

CMA Spanje is een machinebouwer van CNC-gestuurde boorcenters en tapmachines. Eerst als producent van de pneumatische en hydraulische tapmachines. In 2003 startte CMA met de ontwikkeling van de CN-gestuurde coördinaten boormachines en in 2004 werden de eerste machines uitgeleverd.

CMA heeft zich bijna volledig gericht op de ontwikkeling van CNC-boorcentra. Het Spaanse CMA biedt met haar boorcentra een interessant kostenefficiënt alternatief aan voor bewerkingscentra. Met de boorcentra die voor kleine en grote aantallen gemaakt worden, heeft u altijd de juiste machine voor boren, tappen, zinken en vloeiboren. Met de mogelijkheid om zowel HSS-boren als ook moderne hardmetaalboren in te zetten, heeft u een cnc-boorcentrum voor een grote diversiteit.