header-enco

Enco van Grinsven wordt véél efficiënter door nieuwe boor- en zaagstraat

"Eén man bedient 3 machines, waar dit voorheen door 3 mensen werd gedaan."

Over Enco van Grinsven

Bij Enco van Grinsven kunnen ze alles met metaal. Voor zowel 'standaard' werk als specialistisch denkwerk ben je bij dit veelzijdige, allround metaalbedrijf uit Oss aan het juiste adres. Van engineering tot productie, installatie, constructie en montage. Daarbij staan veiligheid, efficiëntie en hoogwaardige kwaliteit voorop. 

Om dat te realiseren hebben de vakmensen bij Enco van Grinsven een uitgebreid en modern machinepark tot hun beschikking, waarmee bewerkingen als lasersnijden, zetten, kanten en en lassen allemaal in eigen huis worden uitgevoerd.

Klaar voor de toekomst

Naast investeren in nieuwe mensen wordt ook het machinepark voortdurend verbeterd, om te kunnen blijven voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard die het bedrijf stelt. Zowel nu als in de toekomst, waarin vakmensen steeds schaarser worden. Samen met eigenaar Domien Schoenmakers en zijn zoon Damion zijn wij aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in de investering in twee nieuwe machines, waarmee Enco van Grinsven in de toekomst nog efficiënter en betere kwaliteit kan leveren aan klanten.

enco-2

Investering in CMA boorcentrum en Imet zaagstraat

Met Enco van Grinsven hebben we een jarenlange relatie. Om die reden zijn we op basis van wederzijds vertrouwen samen aan de slag gegaan met het vinden van de best mogelijke oplossing voor het productieproces van Enco van Grinsven. Dit heeft geresulteerd in de investering in een CMA 3RD boorcentrum en Imet K-Tech 502 zaagstraat. 

De volautomatische Imet K-Tech zaagstraat heeft een automatische feeder én verstekstelling (tot 60 graden). Ook is de machine voorbereid op zaagoptimalisatiesoftware voor de toekomst. Naast de Imet zaagstraat kan Enco van Grinsven met het nieuwe CMA boorcentrum snel een eenvoudig op de juiste positie boren, tappen en verzinken, zowel enkelstuks als voor groter series. 

Bekijk de video met Domien Schoenmakers en accountmanager Eddie van der Gaag voor alle informatie en voordelen van de nieuwe machines.

Ook sparren over efficiëntere productie?

Onze accountmanagers adviseren u graag over de mogelijkheden tot het vernieuwen van uw machinepark om efficiënter te produceren. Neem contact op via onderstaande button!

Verkoop-buitendienst-2022_ccexpress