Profielwalsen

TUWI biedt profielwalsen aan van de gerenommeerde merken Durma, Thoman en Amob. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken, waardoor TUWI u altijd een passende oplossing kan bieden. Het Turkse Durma zoekt continu naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. De profielwalsen van het Duitse Thoman overtuigen door de grote flexibiliteit, buigcapaciteit en eenvoud door het unieke machineconcept. Amob beroept zich op de toepassing van de meest moderne technieken.

Keuze uit 3 leveranciers voor profielwalsen

Durma
Durma, sinds 1956 gevestigd in het Turkse Bursa, fabriceert metaal-, plaat-, en buisbewerkingsmachines. In zeer modern ingerichte fabrieksruimtes produceren 1.500 medewerkers op maar liefst 150.000 m2 met de meest geavanceerde techniek metaalbewerkingsmachines die over de hele wereld gevraagd zijn. De innovatieve R&D-afdeling maakt Durma tot een topproducent binnen het marktsegment.

Thoman
Thoman is een Duitse machinebouwer van profiel- en doornbuigmachines. Van origine is Thoman een loonbuiger – en is dit nog steeds. De ervaringen opgedaan in de eigen loonbuigerij zijn verwerkt in de profiel- en doornbuigmachines. Het resultaat is precieze, nauwkeurige, flexibele machines voor veeleisende buigwerkzaamheden. Thoman machines kenmerken zich als stabiel, gebruiksvriendelijke grafische touchscreen besturing, automatische radiusmeting. Uitermate geschikt voor complexe buigwerkzaamheden in verschillende profielsoorten.

Amob
AMOB S.A. is gevestigd nabij Porto (Portugal) en beschikt over een modern geoutilleerde productiefaciliteit van maar liefst 18.000 m² voorzien van een hightech machinepark. Het familiebedrijf telt zo’n 140 medewerkers. De machines worden geheel in eigen huis ontwikkeld door een team van hoogopgeleide engineers. Hierdoor is AMOB in staat is om concurrerende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden, ook wanneer het gaat om klantspecifieke oplossingen. AMOB is niet alleen gepassioneerd wanneer het gaat over het ontwikkelen van producten, maar zeker ook wanneer het gaat om klanttevredenheid. Deze filosofie sluit naadloos aan op de de werkwijze die TUWI reeds 40 jaar hanteert.