Durma PBH

De Durma Profielbuigmachine zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke bediening. De kromlijnige en sterke rollen en het lage energieverbruik zorgen voor de beste resultaten. Aan uw productiebehoeften zal worden voldaan met zijn aandrijfsysteem met hoge sterkte en hoog koppel. Het heeft assen met hoge weerstand, rollen met hoge weerstand en een zijsteunsysteem. Bovendien zijn het touchscreen en de NC-besturingssystemen eenvoudig te gebruiken. De Durma PBH profielbuigmachine minimaliseert de cyclustijden met zijn hoge aandrijfkoppel en geoptimaliseerd hydraulisch systeem. PBH is een snelle, betrouwbare en efficiënte machine. Bovendien is het milieuvriendelijk. De gebruiksvriendelijke interface bespaart u tijd en energie.

Durma PBH 

De PBH hydraulische profielwals is een zwaar gebouwde profielwals met oscillerende hydraulische verstelling van beide onderrollen en aandrijving van de rolrotatie door hydrauliekmotoren en planetaire tandwielkasten. Voordeel van dit principe van walsen is de mogelijkheid tot het vlak invoeren van profielen. Met name bij lange en/of zware uitgangsmaterialen is dit bedieningsvriendelijker. Met uitzondering van de PBH45, dit model heeft een vaste opstelling van de onderrollen met lineaire hydraulische verstelling van de bovenrol. De meest voorkomende profielen kunnen gewalst worden met de standaard rollen. Uitzondering hierop vormen de ronde profielen (buis of massief). Standaard kunnen de machines horizontaal en verticaal opgesteld worden.

NC besturing
De NC besturing met 10” touch screen is gebaseerd op het teach-in principe, hierbij worden de handmatige posities van de diverse assen vastgelegd in de besturing. Zijn alle posities van een bepaald product vastgelegd in de besturing, dan kan dit programma in de besturing opgeslagen en volledig automatisch uitgevoerd worden. Opslagcapaciteit voor 2500 programma’s met ieder 100 stappen.