Op bezoek bij Ketelaars Staaldesign

In deze video gaan we op bezoek bij Ketelaars Staaldesign in Nederweert. Aan het woord zijn eigenaar Peter Ketelaars en accountmanager Eddie van der Gaag van TUWI. Peter Ketelaars spreekt over zijn ervaringen met de Thoman RB3 CNC-S . Eddie van der Gaag gaat vervolgens dieper in op de unieke voordelen die de Thoman RB3 CNC-S biedt voor het productieproces van Ketelaars Staaldesign.

ketelaars-thoman-rb3

Thoman RB3

De Thoman RB3 is een profielbuigmachine gemaakt door het Duitse merk Thoman. Standaard wordt deze machine geleverd met verrijdbaar bedieningsconsole, Mechanisch verstelbare steun- en geleidingsrollen aan linker- en rechterzijde en de CNC-S besturing met een 15 inch touch screen. 

Ook heeft de Thoman RB3 een aantal extra opties, waaronder de Wendemat die ook aanwezig is bij Ketelaars. De wendemat is een stukje soft en hardware waarmee je gemakkelijker een spiraalvorm kan maken voor bijvoorbeeld een spiltrap.

Meer weten over de Thoman RB3?

Onze verkoopadviseur bij u in de regio kan er alles over vertellen. Neem contact op via het contactformulier of de contactpagina.

Verkoop-buitendienst-2022_ccexpress