Plasmasnijmachines

Durma en Geka streven naar een hoge nauwkeurigheid bij het snijden en een minimaal onderhoud van de machines. De plasmasnijmachines zijn geheel naar uw wens uit te voeren en bevatten veel componenten van Europese topmerken. U snijdt producten die absoluut gezien mogen worden als eindproduct of voor verdere verwerking.

Durma plasmasnijmachines

Durma heeft de plasmasnijtechnologie opnieuw gedefinieerd en een nieuw gezicht gegeven met de PL serie. De Durma PL plasmasnijmachine is een echt precisiegereedschap wanneer het om plasmasnijden gaat, deze hoogwaardige snijmachine is ontworpen voor het snel, efficiënt en nauwkeurig snijden van staal, roestvrijstaal en aluminium.

Hoogwaardige Hypertherm technologie gecombineerd met de gepatenteerde Aurora besturing garandeert een lange levensduur en goede prestaties. Durma is er trots op officieel gecertificeerd te zijn door Hypertherm om de revolutionaire XPR technologie toe te mogen passen op de plasmasnijmachines. Dynamiek, True Hole technologie in combinatie met lage operationele kosten gaan hierdoor hand in hand.

Geka plasmasnijmachines

Deze robuust geconstrueerde plasmasnijmachine is uitermate geschikt voor het snel en efficiënt verwerken van plaatmateriaal in staal, roestvrijstaal en aluminium. De plasmasnijmachines zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen geheel naar uw wens worden voorzien van een Hypertherm plasmabron uit de Powermax range. 

Deze plasmasnijmachine is o.a. bij uitstek geschikt voor constructiebedrijven, luchtbehandeling en ventilatietechniek (HVAC). De snijtafel is standaard voorzien van lamellen gebaseerd op uw applicatie heeft u de keuze uit een open (model Basic) of gesegmenteerde snijtafel. Een gesegmenteerde snijtafel heeft als voordeel dat de snijrook alleen wordt afgezogen op de plaats waar gesneden wordt hetgeen een absoluut voordeel is. De Geka GSC plasmasnijtafel wordt aangesloten op een filter/afzuiginstallatie zodat de rookgassen op de juiste manier worden afgezogen waardoor een schone en veilige werksituatie ontstaat.