Amob MAH

AMOB ’s MAH serie hydraulische profielwalsen met toprol vormen de ruggengraat van ‘s-werelds grootste selectie van profielbuigmachines. Uiterst gebruiksvriendelijk en volledig toegankelijk zijn voor zowel leerlingen en ervaren machinebedienden. De positie van de bovenste rol wordt weergegeven op de DRO die is geïntegreerd in de vrijstaande bedieningseenheid. De MAH serie is perfect voor die toepassingen die meerdere passes vereisen, waarbij de repeteerbaarheid cruciaal is. Verkrijgbaar met twee en drie aangedreven rollen bewerken deze machines het overgrote deel van de profielen in de markt. De machines met drie aangedreven rollen zijn in staat een keinere radius te vormen en minimaliseren indrukken op het materiaal. Zowel horizontale als verticale werkposities ervoor te zorgen dat zelfs in de kleinste werkplaats een MAM profielwals een plaats vindt. De MAH serie is een perfect compromis tussen vermogen, herhaalbaarheid, gebruiksgemak en verkort productiecycli aanzienlijk.

Over MAH

MAH
De AMOB MAH profielwals is uitgevoerd met hydraulische positionering van de toprol met vaste positie van de onderrollen en 3 aangedreven assen. Deze uitvoering waarborgt optimale prestaties en voorkomt materiaalbeschadigingen. De ruim bemeten assen zijn gehard en met kegellagers in het machineframe gemonteerd.

Voor optimale stabiliteit en nauwkeurigheid is de machine uitgevoerd met een gegoten frame. Om een hoge nauwkeurigheid en lange levensduur te waarborgen, zijn alle noodzakelijke componenten vervaardigd van hoog gelegeerd gehard en geslepen staal. De machine kan zowel verticaal als horizontaal worden opgesteld.

MAH-CNC
De MAH-CNC-gestuurde profielwalsen zijn uitermate geschikt voor het seriematig produceren van o.a. rozenbogen, elliptische vormen en producten met meerdere radii één profiel. De gebruiksvriendelijke 2D CNC-besturing maakt deze serie populair bij aluminium raam- en deurproducenten en kassenbouwers. De MAH-CNC profielwalsen is een machine met 3 aangedreven assen met lineaire hydraulische verstelling van de toprol en tevens voorzien van mechanisch horizontaal verstelbare onderrollen. Met de MAH-RIA kunt u zowel producten walsen in een kleine radius met lage weerstand van het profiel als een grote radius met hoge weerstand van het profiel.

Door het vergroten van de positie van de onderrollen wordt vervorming van het profiel voorkomen. Door het verkleinen van de positie van de onderrollen wordt het rechte stuk verkleind, wat resulteert in minder afval.
De machine kan zowel verticaal als horizontaal worden opgesteld.

MAH-RIA

De MAH-RIA profielwals is een machine met 3 aangedreven assen met lineaire hydraulische verstelling van de toprol en tevens voorzien van mechanisch horizontaal verstelbare onderrollen. Met de MAH-RIA kunt u zowel producten walsen in een kleine radius met lage weerstand van het profiel als een grote radius met hoge weerstand van het profiel.
Door het vergroten van de positie van de onderrollen wordt vervorming van het profiel voorkomen. Door het verkleinen van de positie van de onderrollen wordt het rechte stuk verkleind, wat resulteert in minder afval.
De machine kan zowel verticaal als horizontaal worden opgesteld.