Euromac buigmachines

De Digibend is een hydraulische, horizontale buigmachine. De Euromac buigmachine Digibend is de meest flexibele universele machine voor het buigen van strip, knippen van strip, de productie van beugels en het buigen van buis. Daarom mag de Digibend in geen enkele constructiewerkplaats ontbreken. 

Over Digibend

In de praktijk worden er vaak strippen gebogen op een kantbank, hierbij wordt uw kostbare kantbank gereedschap blootgesteld aan een enorme puntbelasting. Met een Euromac Digibend is dit probleem opgelost. De verplaatsing van de ram wordt gemeten met een digitaal meetsysteem gekoppeld aan een gebruiksvriendelijke besturing. De Euromac Digibend is verkrijgbaar met of zonder CNC-achteraanslag. 

Met Euromac  krijgt u de  maximale  buigflexibiliteit. De Digibend-tafel is gefreesd uit een  enkel monoblock van  Meehanite ®  700N/mm 2  (geen laspunten), de cilinder wordt volledig omarmd in de structuur en de RAM wordt in al zijn slag naar binnen geleid om de hoogste nauwkeurigheid te kunnen behouden, zelfs in de veeleisende toepassingen met een hoog tonnage. 

De sterke constructie in combinatie met het unieke besturingssysteem en de speciaal ontworpen hydrauliek  zorgen voor de  herhaalnauwkeurigheid  (0,05 mm)  zelfs na duizenden bochten. Het flexibele en sterke ontwerp van de Digibend tafel (met  antimarking behandeling) samen met het gebruiksvriendelijke besturingssysteem ( 2-assige CNC-gestuurd ) kan elke klant zijn eigen aangepaste gereedschappen maken voor speciale toepassingen.