Kantbanken

Durma is 's-werelds grootste fabrikant van kantbanken, waarbij zij met haar grote R&D afdeling continu innoveert om de concurrentie voor te blijven. Een wedloop waar jij als klant van profiteert. De kantbanken bevatten veel componenten uit Europa en ook specifiek uit Nederland vanwege de kwaliteitseisen die Durma stelt aan haar machines. De kantbanken buigen hoeken tot in grote perfectie en behoeven minimaal onderhoud. Met de vele opties is er altijd een kantbank die voldoet aan je eisen. 

Durma kantbanken

Durma is ‘s-werelds grootste fabrikant van kantbanken. Jaarlijks verlaten meer dan 2.500 kantbanken de fabriek. Durma gebruikt uitsluitend topcomponenten, veelal uit Europa en ook specifiek uit Nederland vanwege de kwaliteitseisen die Durma stelt aan haar machines. Dat resulteert in minimaal onderhoud.

Precisie en veiligheid
Een Durma kantbank beschikt over een uit één deel spanningsvrij ontlaten stabiel machineframe. Alle kantbanken zijn standaard uitgevoerd met laserbeveiliging bij de gereedschappen en lichtscherm aan de achterzijde van de machines. Lange en uiterst vlakke geleidingen van de bovenbalk maken de machine 100% spelingsvrij. In combinatie met de standaard elektronische gelijkloopregeling, C-frame compensatie en bombering bent u verzekerd van een uiterst nauwkeurige machine.

Gebruiksvriendelijke besturing
Buigen met een Durma kantbank wordt steeds eenvoudiger dankzij de touchscreen besturingen, voorzien van grafische visualisatie, simulatie, buigvolgorde en plaatuitslagberekening. De besturingen zijn standaard voorzien van een 2D-weergave en zijn tevens leverbaar met een 3D-weergave, waarmee – in combinatie met een extern softwarepakket – programma’s probleemloos worden geïmporteerd.

Achteraanslag
Een belangrijk onderdeel voor een perfecte buiging is het ontwerp van de achteraanslag. De machine heeft een stabiele onderhoudsvrije aluminium heavy duty achteraanslag met hoge en nauwkeurige verplaatsing snelheid dankzij het gebruik van kogelomloopspindels en dubbele lineaire geleidingen.