PBU

De Schröder PowerBendUniversal is een nieuwe generatie veelzijdige zwenkbuigmachine voor het hoogwaardig buigen van plaat. Deze nieuwe basis zwenkbuigmachines staan garant voor een sublieme nauwkeurige buigkwaliteit. 

PBU

Met deze nieuwe innovatieve zwenkbuigmachines worden grote en complexe producten geproduceerd met slechts één bediener. De machine is standaard voorzien van een robuuste achteraanslag is voorzien van een RVS oplegtafel met kogels of borstels. bediener hoeft de plaat enkel voor de robuuste achteraanslag te houden en daardoor ook eventuele bedieningsfouten en onnodige beschadigingen worden voorkomen. 

Energiezuinig en eenvoudig in gebruik

De PowerBendUniversal machines zijn standaard voorzien van de nieuwste generatie servomotoren en zijn daarom energie zuinig daar deze alleen energie vragen bij de buiging zelf. Een ander groot voordeel is dat bij het zwenkbuigen veel minder (duur) gereedschap nodig is. Bij variatie in plaatdiktes stelt de CNC gestuurde buigbalk (optioneel) zich automatisch daarop in zonder dat gereedschap wissel nodig is.

Gebruiksvriendelijke besturing

De machine is standaard voorzien van de Nano Touchscreen besturing, deze besturing is door Schröder zelf ontwikkeld en is door iedereen met het meeste gemak te bedienen en te programmeren. Met deze besturing kan eenvoudig en overzichtelijk programma’s worden gemaakt met meerdere programmaregels. Maar er kan ook gekozen worden voor de revolutionaire grafische POS 2000 Professional besturing met touch-screen is speciaal ontwikkeld voor een optimaal bedieningsgemak zodat werkelijk iedereen deze machine bedienen kan.