MHSU

De MHSU gemotoriseerde guillotinescharen zijn het basismodel onder onze gemotoriseerde guillotinescharen. Klein + compact in de basisversie, inzetbaar voor veel speciale taken dankzij een groot aantal uitrustingsopties

MHSU

De tafelschaar MHSU is een snelle motorisch schaar die d.m.v. een excentriek bediend wordt, dit excentriek zorgt ervoor dat met de hoge knipsnelheid uitermate geschikt is voor grotere productievolumes. De beide haaksgeleidingen op de tafel zijn van rvs linialen voorzien, zodat mede met de parallellijnen op de oplegtafel, met een onderlinge afstand van 10 mm, perfect als vooraanslag gebruikt kan worden. De schaar is standaard voorzien van een handmatig aan voorzijde instelbare digitaal uitleesbare achteraanslag van 750 mm. 

Optioneel ook uit te voeren met de POS 100 NC gestuurde achteraanslag waarmee kunnen 9 programmaregels voor lengte + aantal ingevoerd worden (bijvoorbeeld lengte 200 mm 6 stuks, en lengte 50 mm 8 stuks enz.). De standaard aan 2 zijden te gebruiken messen zorgen voor een braamvrije knippen van metalen en kunststoffen i.c.m. een jarenlange probleemloze productie.