Durma MS 1303

  • 3

Meer informatieDownload documentatie

Specificaties

MerkDurma
Typemotorische plaatschaar
Max. plaatdikte staal (450 N/mm2)3
Max. plaatdikte RVS (700 N/mm2)x
Kniplengte (mm)1350
Bereik achteraanslag (mm)550
Vaste kniphoek (°)2.5
Werkslagen per minuut (sl/min)35
Tafel breedte (mm)400
Tafel hoogte (mm)850
Gewicht (kg)1060
Motorvermogen (kW)3
Afmeting LxBxH (mm)1700x1350x1200
Omschrijvingmotorische plaatschaar - type: MS 1303

Standaard uitvoering

  • Plaatneerhouder met rubber bekleed ( t.b.v.gepolijste platen)

Opties

  • Verlenging haaksgeleiding 2000 mm incl. steunpoot
  • Verlenging haaksgeleiding 3000 mm incl. steunpoot
  • Verstelbare aanslag met gradenverdeling 0-180°
  • CE, inclusief beveiliging

Durma
Durma, sinds 1956 gevestigd in het Turkse Bursa, fabriceert metaal-, plaat-, en buisbewerkingsmachines. In zeer modern ingerichte fabrieksruimtes produceren 1.500 medewerkers op maar liefst 150.000 m2 met de meest geavanceerde techniek metaalbewerkingsmachines die over de hele wereld gevraagd zijn. De innovatieve R&D-afdeling maakt Durma tot een topproducent binnen het marktsegment.
TUWI vertegenwoordigt Durma sinds 2005
TUWI, opgericht in 1978, is er trots op sinds 2005 de exclusieve partner van Durma te zijn voor Nederland. Verdeeld over de verschillende productlijnen van Durma heeft TUWI inmiddels ruim 600 tevreden gebruikers. De technische dienst van TUWI, met gecertificeerde monteurs, verzorgt het installatietraject van A tot Z. Installatie, scholing (software, onderhoud, applicatie) en aftersales zijn bijzonder belangrijk om een schaar in uw productieproces te implementeren. TUWI biedt u hierin de onderscheidende factor.

Durma scharen

Durma is ‘s-werelds grootste fabrikant van kantbanken en scharen. Jaarlijks verlaten meer dan 2.500 machines de fabriek. Durma gebruikt uitsluitend topcomponenten, veelal uit Europa en ook specifiek uit Nederland vanwege de kwaliteitseisen die Durma stelt aan haar machines, wat resulteert in minimaal onderhoud.

Precisie en veiligheid
Een Durma schaar beschikt over een uit één deel spanningsvrij ontlaten stabiel machineframe met standaard een mechanische aangedreven neerhouder. Alle scharen zijn standaard uitgevoerd met vingerbeveiliging aan de voorzijde en lichtscherm aan de achterzijde van de machine.

Gebruiksvriendelijke besturing
Knippen met een Durma schaar is zeer eenvoudig dankzij de DT 5 touchscreen besturing om snel en overzichtelijk knipwaarden in te geven.

Achteraanslag
Een belangrijk onderdeel voor een perfecte snede is het ontwerp van de achteraanslag. De gemotoriseerde achteraanslagen positioneren snel en nauwkeurig middels kogelomloopspindels en stabiele geleidingen.

Serie MS
Durma’s MS snelle gemotoriseerde guillotinescharen zijn standaard voorzien van een handmatig instelbare achteraanslag. Optioneel kan men kiezen voor een motorische achteraanslag met DT 5 touchscreen besturing en pneumatische hooghoudinrichting. De mechanisch aangedreven neerhouder is voorzien van een rubber strip zodat er geen beschadiging aan de plaat ontstaat bij het klemmen. Standaard voorzien van haaksgeleiding en oplegarmen zodat producten snel en eenvoudig nauwkeurig gepositioneerd worden.