100% toekomst-proof met onze turn-key oplossing voor lasersnijden.

 

Of u nu een verouderde machine wilt vervangen óf snijwerk in eigen huis wilt halen. Onbemand snijden is de toekomst van uw bedrijf. Bekijk de voordelen in de video van Marco Mans. Wij hebben het rekenwerk al voor u gedaan. Bekijk hieronder welk rendement deze installatie uw bedrijf gaat opleveren. 

mm-still
Dit is wat u krijgt:
 

Turn-key installatie, de beste componenten en onbemand produceren:

Wij hebben alle kennis en kunde in eigen huis, want alle onderdelen worden door Durma zelf geproduceerd. Daarnaast hebben wij ruim 25 jaar ervaring met lasers, honderden lasersnijmachines geplaatst en operators getraind. Daarmee bent u verzekerd van een totaaloplossing dat naadloos op elkaar aansluit. Bovendien krijgt u 3 jaar garantie op de volledige installatie.

Samen met de unieke service van TUWI

De kracht van deze oplossing zit in de combinatie van een hoogwaardige technische oplossing van Durma met de bekende service van TUWI. Met ruim 40 professionals werken wij iedere dag aan vanuit twee locaties in Nederland aan het succes van onze klanten. Onze jarenlange ervaring, kennis van lasersnijmachines en grote onderdelenmagazijn houdt uw bedrijf in productie.  

Productspecialist Peter Schenk vertelt in de video welke voordelen onze service formule u biedt.

 

peter schenk still
michel derks still

Grip op uw kosten: snijden voor maar € 50,- per uur*

Veel klanten willen meer flexibiliteit en 100% grip op kosten. Met deze totaaloplossing voor lasersnijden ligt dat binnen handbereik. Door een unieke samenwerking tussen TUWI, Durma en onze financiële partner DLL is het voor u mogelijk om te snijden voor een bedrag van € 50,- per uur. 

Dus ook wanneer u geen volledige bezetting op de machine heeft levert deze machine naast flexibiliteit en minder afhankelijkheid van personeel ook meer omzet op. Dit maakt het voor metaalbedrijven extra aantrekkelijk om de stap te zetten naar onbemand lasersnijden

* op basis van gemiddeld 30 snijuren per week

Bekijk ook de video van Michel Derks van onze financiële partner DLL voor de voordelen van leasen.

Meer weten over onbemand snijden?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de voordelen van deze unieke installatie. Wilt u meer rendement en investeren in het toekomstbestendig maken van uw bedrijf? Neem contact met ons op.

MW-MM-ME