ANA-GORSEL-scaled

De BRILASE van Durma

Hoge kwaliteit laserbron uit eigen productie. 

Durma investeert in ontwikkeling van een eigen HQ laserbron: de BRILASE©.

Ontworpen, ontwikkeld, vervaardigd en op de markt gebracht door Durma, de BRILASE fiber laserbron. Het licht dat nodig is voor het snijden van plaatmateriaal wordt in de laserunit gevormd. Vervolgens kunnen de gegenereerde stralen zonder verlies via een glasvezelkabel naar de snijkop worden geleid. De kwaliteit van de BRILASE bron is superieur en daardoor de eerste keuze voor nauwkeurige snijwerkzaamheden. 

Durma fiber lasers die voorzien zijn van een BRILASE bron bieden hoogwaardige productiemogelijkheden, een uitzonderlijke straalkwaliteit, precisie, snelheid en gebruiksgemak. Gewapend met de BRILASE tillen de fiber lasers van Durma het lasersnijproces naar een nieuw niveau.

De voordelen van BRILASE

1. Gebruiksvriendelijk

De BRILASE is ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Het geautomatiseerde werkproces zorgt voor een optimaal en snel productieproces. Dankzij het ergonomische design is de bron makkelijk te gebruiken. BRILASE garandeert zowel het gemak van de gebruiker als een ononderbroken productieproces, zelfs onder uitdagende omstandigheden en zware belasting.

2. Energiezuinig

Durma heeft de BRILASE bron ontworpen met oog op de energie-efficiëntie. De geavanceerde technologie en het ontwerp zorgen voor optimale energiebesparing. Daarmee is de BRILASE een efficiënt en gebruiksvriendelijk systeem. De Durma technologie is speciaal ontworpen om zo energiezuinig mogelijk te zijn. Zo wordt naast mankracht en tijd ook energie bespaart dankzij de BRILASE. 

brilase-st

3. Betrouwbaar

De technologie van Durma is ontwikkeld om nauwkeurige resultaten te leveren. BRILASE is een duurzaam, betrouwbaar systeem dat jaren meegaat. Het nauwkeurige systeem zorgt voor betrouwbare resultaten bij iedere snijuitdaging. 

4. Exclusief

De meeste producten in de laserbewerkingsmarkt zijn niet in staat om minder dan 10% van hun maximale vermogen te leveren. Dankzij de lage divergentiehoek van de BRILASE kan de laserstraal worden geoptimaliseerd voor elke toepassing. Deze bron kan ook onder 10% van het maximale laservermogen leveren, waardoor nauwkeurige toepassingen als markering, barcode, QR-code en puntcodering ook mogelijk worden zonder dat de machine of het gereedschap gewisseld moet worden.