Durma HD-FO

Durma HD-FO Fiber Cutting Lasers onderscheiden zich door hun efficiëntie bij de productie, evenals hun hoogwaardige materiaal en industrieel ontwerp. Het laden en lossen van het te snijden materiaal kost minder inspanning wanneer de wisseltafel niet nodig is. Het gebruiksgemak, de lage bedrijfskosten, de snel te openen bovenklep, de gemakkelijke toegang tot het snijgebied, het compacte brugontwerp en het gemakkelijke transport van HD-FO Fiber Laser zullen uw werkefficiëntie op alle gebieden verhogen.

Durma Fiberlaser model HD-FO

De meest recente ontwikkeling binnen het portfolio van Durma, deze fiberlasersnijmachine maakt lasersnijden voor iedereen binnen handbereik. Dit “instapmodel” is geschikt voor het snijden van materialen met een maximale plaatafmeting van 3.000 x 1.500. Het model HD-FO is speciaal ontworpen voor werkplaatsen waar een schaarste aan ruimte is doordat er voor de standaard uitvoering geen ruimte hoeft te worden vrijgemaakt voor een automatische palletwisseltafel. Bij de standaard uitvoering is de wisseltafel handmatig uitschuifbaar optioneel is de machine uit te voeren met een automatische palletwisseltafel.

Eigenschappen

De HD-FO lasersnijmachine vallen op door hun snelheid, hoogwaardige componenten, efficiëntie en het industriële ontwerp. Standaard is de HD-FO voorzien van de Precitec Lightcutter snijkop met automatische focusinstelling. De IPG YLR laserbron is verkrijgbaar in de vermogens 1 – 4 kW en is volledig geïntegreerd in de machine omkasting zodat er geen losse componenten (met uitzondering van de filterunit) op de grond rondom de machine staan.

De gesloten omkasting waarborgt, geheel volgens CE, een veilige werkomgeving omdat uw operators zijn beschermd tegen het fiberlaserlicht. 

Werkvoorbereidingsoftware

Voor de aansturing vanuit de werkvoorbereiding wordt gebruik gemaakt van Lantek Expert Cut II werkvoorbereidingssoftware. Een intuïtieve gebruiksvriendelijke software die uw medewerkers in staat stelt de machine snel en eenvoudig aan te sturen hetgeen de in-omsteltijden positief beïnvloedt.