Over Durmazlar

Als leider van zijn sector in Turkije is Durma een wereldwijde fabrikant op het gebied van metaalplaatverwerkingsmachines met een deskundig team van 1.500 mensen, een brede productielijn uitgerust met de nieuwste technologie en faciliteiten op een ruimte van 150 duizend vierkante meters. 

Tegenwoordig exporteert Durma naar 120 landen samen met 80 distributeurs als zakenpartners, en ongeveer 80% van de geproduceerde machines komt aan bij de kopers in ontwikkelde industriële landen zoals de VS, EU-leden en Australië. TUWI en Durma zijn hun samenwerking begonnen in het jaar 2005 tijdens het 50-jarig jubileum van Durma. Vandaag de dag is Durma één van onze toonaangevende leveranciers, verantwoordelijk voor een substantieel deel van ons leveringspakket.

"Tuwi volgt de technologie op de voet, hun management heeft de klanten en hun behoeften hoog in het vaandel staan, beschikt over een goed uitgerust en deskundig technisch team dat de problemen van de klanten onmiddellijk oplost. Wij, als Durma, zijn zowel familie met TUWI als partners. Samen zullen we doorgaan met het behalen van meer succes en het verlenen van effectieve diensten aan de Nederlandse metaalindustrie."

 

Huseyin Durmaz
Voorzitter Raad van Bestuur, Durmazlar

durma-h-durmaz-removebg-preview