Over Alzmetall

Alzmetall biedt voor elk te boren product een passende boormachine gebouwd volgens de hoogste Duitse kwaliteitsnormen en -eisen. Al zeven decennia toonaangevend op het gebied van boor-, frees- en giettechnologie.

De producten hebben zich al vele malen bewezen in de algemene machinebouw, in de automobielindustrie en in de brede middelgrote maakindustrie. Hoge productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid, korte reactietijden, snelle implementatie van zelfs ongebruikelijke klantvragen en hoog niveau bij alle technische vragen zijn de bijzondere sterke punten.

Alzmetall is TUWI-partner sinds 1980 en marktleider sinds 1947 met 160.000 boormachines en bewerkingscentra in het veld, TüV en ISO gecertificeerd. Productvoordelen: extreem hoge boordruk, hoge rondloopnauwkeurigheid van de spindel. Hierdoor kortere boortijden en minder nabewerking hoe lang. 

"Alzmetall is blij met TUWI. Goed team. Hoog technisch niveau. Geen twijfel mogelijk. Wij boren verder met TUWI. Vanuit Beieren een groot compliment en veel dank aan het hele TUWI team!"

 

Hub Christis
Sales Director Drilling Machines Export Countries, Alzmetall GmbH

hub-christus