Libellula.WIZARD

Libellula.WIZARD is de revolutionaire CAM-applicatie ontworpen door de Libellula-ingenieurs om het gebruiksgemak en de snelle voorbereiding van de machine te combineren dankzij de innovatieve WIZARD-modus, een echt exclusief technologisch proces, via een begeleid pad, vermindert tot slechts 4 stappen in tegenstelling tot de stappen die concurrenten bieden door middel van lange en complexe instellingen.

Kenmerken 

  • Monitor-touch en Multi-touch interface, licht en ergonomisch, speciaal ontwikkelt voor touchscreen typen
  • Gebruikersvriendelijk: gemakkelijk te leren, “Geen Training” Libellula filosofie
  • One-click: via een eenvoudig te bewandelend pad stuurt u de productie aan, waardoor u de benodigde tijd voor de voorbereiding van de programma’s minimaliseert
  • Realistische simulatie: in de volledige versie laat Libellula.WIZARD u de productiecyclus zien die in een realistische omgeving is gecreëerd om de correctheid ervan te testen
  • Parametrische onderdelen: een groot aantal onderdelen die het meest gebruikt worden in de productie is beschikbaar gesteld in parametrische vorm, zodat het ontwerp van onderdelen op een bijzonder snelle manier kan worden gemaakt.

Beschikbaar in 3 versies 

Libellula.WIZARD 1

CAM / CAD single icon programmering. 

Is de configuratie van de invoer in de Libellula.WIZARD omgeving en kunt u DXF / DWG-tekenbestanden importeren voor laser snijden, één voor één op één plaat toepassen en een duplicatie van de specifieke matrix toepassen, om afwijkingen te minimaliseren

Nadat u de positionering van de bevestiging van het eerste detail hebt aangegeven, worden andere identieke onderdelen automatisch verwerkt, zonder dat u het proces moet herhalen.

Libellula.WIZARD 2

CAD / CAM Multiple icons Snijsoftware

Het bevat alle functies van versie 1, aangevuld met het maken van een lijst en de hoeveelheid die u wilt snijden. Automatisch nesten regelt het om de onderdelen op het plaatmetaal in het gekozen formaat te hebben, op een zodanige wijze dat het afval worden geminimaliseerd. Voor elk onderdeel moet u alleen de positie van de inloop aangeven om snel en efficiënt snijden mogelijk te maken.

Libellula.WIZARD 3

CAD / CAM Multiple Icons Cutting Software met automatisch snijpad. 

Het is de volledige configuratie van Libellula.WIZARD, uitgerust met automatische nesting en berekening van het snijpad. Het systeem kiest dan zelfstandig de positie van de insnijding en de optimale vorm voor iedere plaat, terwijl alle optimale parameters voor het beheer van de snijtechnologie automatisch worden gevuld dankzij de aanwezigheid van de exacte parametertabellen. Het absolute gemak van deze configuratie stelt iedereen in staat om de juiste planning van zijn lasersnijmachines, plasma, autogeen of waterjet direct in de werkplaats te bereiken zonder de tijd en kosten die verbonden zijn aan het leren van een nieuw systeem.