CMA LCN

Het model LCN, een taparm met Europese kwaliteit voor een “Chinese” prijs. De tapmotor is van het Taiwanese fabrikaat LC. Hierdoor kan Tuwi deze machine aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.

Over CMA 

LCNHet model LCN, een taparm met Europese kwaliteit voor een “Chinese” prijs. De tapmotor is van het Taiwanese fabrikaat LC. Hierdoor kan Tuwi deze machine aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs. De modellen RNR met parallelarm zijn voorzien van een pneumatische tapmotor van het topfabricaat Ingersoll-Rand. Standaard voorzien van een in de tapkop geïntegreerd smeersysteem voor het tappen.

De CMA LCN-serie is het standaard model voor pneumatische professionele tapmachines. Deze machines zijn geschikt voor draadtappen, inschroeven van helicoils en roltappen met een maximale capaciteit van M12. De tapmotor wordt met de hoogwaardige taparm snel en stabiel gepositioneerd, wat de snelheid van de werkzaamheden zeer ten goede komt. In de arm zit een systeem voor de automatische gereedschapssmering verwerkt, waardoor u slechts af en toe het smeermiddel moet bijvullen. Het resultaat is een gegarandeerd haaks tapgat.

Multipositiekop
Alle modellen kunnen worden uitgevoerd met een multipositiekop voor verticaal, horizontaal
en tappen onder hellingshoek.

Kenmerken
Groot werkbereik afhankelijk van het model van 1.800 / 2.200 / 2.400 mm rondom de machine.
Snel en eenvoudig gereedschap wisselen en het gereedschap staat altijd haaks op het werkstuk.
Geïntegreerd smeersysteem. Snel en eenvoudig positioneren van de tap boven het werkstuk. Kogelgelagerde parallelarm, dus absoluut spelingsvrij en geen slijtage.

Productvoordelen
Geen tapbreuk dus lagere gereedschap kosten, dus een enorme kostenbesparing. Ten opzichte van een bewerkingscentrum, lagere tapkosten per tapgat. Flexibiliteit en korte cyclustijden.