VS

Durma’s VS hydraulische guillotinescharen zijn standaard voorzien van de DT-Touch 7 besturing, motorische achteraanslag. Standaard voorzien van een 1500 mm haaksgeleiding, 1000 mm oplegarmen en kogels in de oplegtafel voor het snel en nauwkeurig positioneren van de plaat.

Vraag stellen of snel een offerte?

Wil je meer weten over deze machines of binnen enkele minuten een offerte ontvangen? Neem contact op met onze adviseurs voor een advies op maat.

VS

Durma’s VS hydraulische guillotinescharen zijn standaard voorzien van de DT-Touch 7 besturing, motorische achteraanslag en uiterst nauwkeurige motorische CNC snijspeetinstelling in de ondertafel. De stabiele instelbare hydraulische neerhouders zijn voorzien van uitwisselbare rubber doppen zodat er geen beschadiging aan de plaat ontstaat bij het klemmen. 

Standaard voorzien van een 1500 mm haaksgeleiding, 1000 mm oplegarmen en kogels in de oplegtafel voor het snel en nauwkeurig positioneren van de plaat. Volautomatische instelling van snijhoek, snijspleet en kniplengte zorgen voor een uitstekend braamvrij knipresultaat waarborgen lange levensduur van de schaar.