SBT

Durma’s SBT hydraulische oscillerende scharen zijn standaard voorzien van DT-Touch 7 besturing en motorische achteraanslag. Standaard voorzien van een 1500 mm haaksgeleiding en 1000 mm oplegarmen voor het snel en eenvoudig nauwkeurig positioneren van de plaat. De SBT kan worden uitgebreid met vele opties zoals CNC snijspleetinstelling en verschillende soorten hooghoudsystemen.

Vraag stellen of snel een offerte?

Wil je meer weten over deze machines of binnen enkele minuten een offerte ontvangen? Neem contact op met onze adviseurs voor een advies op maat.

SBT

Durma’ s SBT hydraulische oscillerende scharen zijn standaard voorzien van DT-Touch 7 besturing en motorische achteraanslag. De stabiele hydraulische neerhouders zijn voorzien van uitwisselbare rubber doppen zodat er geen beschadiging aan de plaat ontstaat bij het klemmen. 

Standaard voorzien van een 1500 mm haaksgeleiding en 1000 mm oplegarmen voor het snel en eenvoudig nauwkeurig positioneren van de plaat. De SBT kan worden uitgebreid met vele opties zoals CNC snijspleetinstelling en verschillende soorten hooghoudsystemen.