Accurl Euromaster

Nauwkeurigheid, snelheid, flexibiliteit en groot gebruiksgemak: EUROMASTER® ePrAX onderscheidt zich van de kantbanken van de concurrentie dankzij het aangepaste ontwerp, de modulariteit en de kwaliteit van de componenten en fabricage.

Accurl Euromaster

De nieuwe EuroMaster van Accurl is een hybride kantbank van topniveau met hoogwaardige specificaties en uitvoering,. de Machine heeft geavanceerde bewegingstechnologieën en is indrukwekkend stil door de integratie van geavanceerde veiligheidsapparatuur en opties. 

Machineontwerp
De gepatenteerde ePrAX® modulaire hybride servoaandrijving is afgestemd op de speciale eisen van aandrijvingen voor CNC-kantbanke. Alle benodigde componenten kunnen modulair worden samengesteld, waardoor door een flexibele indeling een optimaal gebruik van de installatieruimte wordt gegarandeerd. Het benodigde olievolume bedraagt ​​hier slechts 10% vergeleken met conventionele aandrijvingen.

Besturingssysteem
LAZERSAFE® verbetert de prestaties van de kantbank met geavanceerde technologie, waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd en de functionaliteit en bescherming worden verbeterd. Met een gestroomlijnd ontwerp, minder componenten en een vereenvoudigde CE-gecertificeerde interface. De PCSS-A-serie biedt een ideale basis voor efficiënte controle en veiligheidsbeheer. 

Over Accurl

Accurl levert sinds 1984 hydraulische kantbankmachines en andere soorten metaalbewerkingsmachines. Het merk Accurl staat synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Na zoveel decennia op de markt heeft ACCURL zichzelf gevestigd als een van de topleveranciers van hydraulische rempersmachines ter wereld. Ontdek wat deze machines uniek maakt en waarom het kiezen van Accurl machines een goed keuze is voor uw productieproces.