Durma AD-S Hyraulic

Met de AD-S Hydraulic worden plaatdelen nauwkeurig en snel gebogen. Durma biedt 's werelds beste kantbanken dankzij de eenvoudig programmeerbare besturing, de stabiele framestructuur, het uitstekende ergonomische ontwerp, diverse opties en de maximale veiligheidsnormen die zijn toegepast. Dit beteken voor u lage bedrijfskosten. De onderdelen van een Durma kantbank zijn altijd van hoge kwaliteit en uit eigen fabriek afkomstig. De machineframes zijn gebouwd met spanningsvrije eigenschappen zodat de kantbanken jarenlang nauwkeurig kunnen produceren.

Starten met kanten vanuit de werkvoorbereiding voor 23 euro per uur?

Wij leveren meerdere kantbanken van het type AD-S Hydraulic uit voorraad om direct uw productie te verbeteren. 

peter-kantbank

Selecteer hieronder uw machine

Durma AD-S Hydraulic kantbanken

De kantbank AD-S Hydraulic is standaard 4 assig gestuurd en is ontworpen om flexibel, snel en met constant hoge nauwkeurigheden te produceren. AD-S Hydraulic machines onderscheiden zich door een robuuste en uiterst stabiele frame constructie met een grote daglichtopening, slag en een breed scala aan opties. Dankzij de grote verscheidenheid aan opties bent u verzekerd van een 100% klant specifieke machine voorzien van de allernieuwste buigtechnologie.

De door TUWI aanbevolen uiterst gebruiksvriendelijke Delem DA 66 Touch Screen besturing en de standaard 4 assig gestuurde achteraanslag maken deze machine tot een topproduct. Optioneel kan deze worden voorzien van de DA 69T 3D Touch Screen besturing waarmee producten 3D kunnen worden weergeven en CAD/CAM programma’s vanuit het netwerk kunnen worden geïmporteerd.