Amob MDH

De AMOB MDH serie bestaat uit elektrische/hydraulische doornbuigmachines met een single-stack gereedschap opname. De MDH serie is het instapmodel van de Amob doornbuigmachines. Deze uiterst kosteneffectieve serie kenmerkt zich door eenvoud, stabiliteit en nauwkeurigheid. 

Over Amob MDH

De MDH is ideaal voor prototyping of kleine tot middelgrote series en kan eenvoudig worden ingezet in verschillende industriële en niet-industriële devisies. Capaciteit van de MDH serie is van Ø10 mm tot maximaal Ø90 mm. Standaard worden de machines geleverd met een hydraulische doorn terugtrekinrichting, hydraulische klemming en meelopende slede, waarmee een kwalitatief goede afwerking van de bocht gerealiseerd kan worden.

De MDH serie is verkrijgbaar in verschillende versies zoals de 1-assige NC1, de 2-assige NC2 of de 3-assige CNC. Bij de CNC versie worden alle drie de assen automatisch CNC-gestuurd. De CH-HD CN1 en CH-HD CN2 zijn uitgevoerd met het AMOB NC touchscreen voor een eenvoudige bediening, opslag van programma’s en het automatisch uitvoeren van een programma. Bij de CN1-besturing is de buighoek programmeerbaar en automatisch gestuurd en bij CN2-besturing zijn de buighoek en de rotatie programmeerbaar en automatisch gestuurd.