Amob CH-NC

De AMOB CH-L serie bestaat uit hydraulische doornbuigmachines met een single-stack gereedschap opname. De stijfheid, stabiliteit en uiterste precisie in extreme omstandigheden zoals hoge luchtvochtigheid of extreme temperaturen is wat deze serie doornbuigmachines onderscheidend maakt.

Vraag stellen of snel een offerte?

Wil je meer weten over deze machines of binnen enkele minuten een offerte ontvangen? Neem contact op met onze adviseurs voor een advies op maat.

Over Amob CH-NC

Capaciteit van de CH-L serie is van Ø10 mm tot maximaal Ø120 mm. De machines zijn geschikt voor gebruik in een breed scala aan pijp productie sectoren en industrieën. De CH-L serie is verkrijgbaar in verschillende versies zoals de 1-assige NC1, de 2-assige NC2 of de 3-assige CNC. Bij de CNC versie worden alle drie de assen automatisch CNC-gestuurd. De CH-L CN1 en CH-L CN2 zijn voorzien van het AMOB NC touchscreen voor een eenvoudige bediening, opslag van programma’s en het automatisch uitvoeren van een programma. Bij de CN1-besturing is de buighoek programmeerbaar en automatisch gestuurd en bij CN2-besturing zijn de buighoek en de rotatie programmeerbaar en automatisch gestuurd.