Over MG

MG is toonaangevend fabrikant van plaatbuigmachines in Europa: een sterk merk, leider in technische innovatie en klantenservice, wereldwijd operatief. Tegenwoordig kan MG voldoen aan elke ontwerp- en productievraag voor buigmachines voor plaatstaal: nuttige breedte van 200 mm tot 8000 mm en diktes van 0,5 tot 300 mm. MG biedt een complete pakket aan platenwalsen; 2, 3 en 4 rollen, profielbuigtechnologie.

Opgericht in 1959 als productiewerkplaats. In 1981 startte MG met de bouw van plaat- en profielbuigmachines. In de loop der jaren heeft het toonaangevende bedrijf in de constructie van buigmachines zich verder gespecialiseerd. MG is TUWI-partner sinds 2010.

Kenmerken machines: minder walspassages bij een zichtbaar meer nauwkeurige en betere kwaliteit gewalst product, breed leveringspakket, klantspecifieke oplossingen, DIN genormeerde componenten, ruim 30 jaar productie-ervaring.

"De samenwerking tussen TUWI en MG loopt al jaren probleemloos. Dit gebeurt wanneer u aan de andere kant niet zomaar een andere partij vindt, maar een partner, een goede en betrouwbare partner. Hierdoor is de relatie eerlijk en ongecompliceerd. MG weet dat er aan de andere kant deskundige, bekwame, competente mensen zijn, bereid om samen te werken om de problemen op te lossen, als die er zijn, en altijd bereid om op te treden. Het is een plezier om met TUWI samen te werken."

 

Massimo Roccia
Eigenaar, MG Srl

roccia