vpt-versteeg5

VPT-Versteeg zet in op persoonlijke ontwikkeling en een inspirerende werkplek voor medewerkers.

"Om personeel te behouden doen wij zo veel mogelijk moeite om een prettige werkplek te creëren. Dus investeren in machines en hulpmiddelen, maar ook een kantine waar mensen zich prettig voelen."

Over VPT-Versteeg

VPT-Versteeg is onderscheidend en inspirerend in het maken van metalen gevels, geperforeerde panelen en zetwerk voor de bouw. Naast complete metalen gevelcassettesystemen levert VPT Versteeg ook andere plaatwerkproducten zoals geperforeerde panelen, waterslagen, dakranden, raamkaders, hekpanelen en andere afwerkingsprofielen. Dat doen ze met een unieke visie en strategie op de markt en eigen organisatie.

Focus op innovatie en talent

VPT-Versteeg streeft er naar om koploper te zijn op het gebied van talentontwikkeling van de VPT-er. Er ontstaat een zelflerende organisatie hetgeen een stabiele basis vormt voor continuïteit en groei. Het doel is om in 2025 de maatstaf te zijn voor MKB projectorganisaties op het gebied van digitalisering, verduurzaming en co-creatie met partners. Innovaties staan in het teken van verduurzaming, wat hen in staat stelt om actief een maatschappelijke bijdrage te leveren en de omgeving mooier te maken. De ambitie is een hoge mate van werkgeluk voor iedere VPT-er.

vpt-versteeg1

Optimale werkplek

Met een modern machinepark en vooruitstrevende automatisering realiseren de medewerkers van VPT Versteeg prachtige maatwerkoplossingen voor klanten. Iedere dag leggen ze de lat hoger om zo efficiënt en "smart" mogelijk te werken.

Als Tuwi hebben wij daar een bijdrage aan mogen leveren door het vernieuwen en uitbreiden van het machinepark en leveren van software. Door de operators in dit traject te betrekken hebben we samen een mooie oplossing gerealiseerd waar zowel de organisatie als het personeel prettig en efficiënt mee kan werken.

Bekijk de video voor een inkijkje in het traject en de resultaten!

Ook aantrekkelijker worden voor personeel?

Onze accountmanagers adviseren u graag over de mogelijkheden tot het vernieuwen van uw machinepark om aantrekkelijker te worden en blijven voor personeel. Neem contact op via onderstaande button!

Verkoop-buitendienst-2022_ccexpress