TUWINEXT_RB

TUWI NEXT 2023

Hét evenement over automatisering voor MKB metaalbedrijven.

Wil jij binnen 3 uur weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van automatisering bij metaalbedrijven? Tijdens de tweede editie van TUWI NEXT op 14 juni 2023 richten wij ons specifiek op het onderwerp automatisering. Kom langs voor een inkijkje in het metaalbedrijf van de toekomst. 

Thema: automatisering

Het automatiseren van hardware en software is de enige manier om nu en in de toekomst te kunnen blijven bestaan. Met oog op het nijpende personeelstekort en de wens om productieprocessen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen is het thema 'automatisering' relevanter dan ooit.

TUWI heeft veel diverse mogelijkheden als het aankomt op het automatiseren van (delen van) het productieproces en veel kennis in huis over het onderwerp. Die kennis delen wij graag met onze klanten en bezoekers tijdens de tweede editie van TUWI NEXT. Verschillende inspirerende sprekers zullen de bezoekers meenemen in de mogelijkheden voor automatisering. Ook laten wij in de vorm van demo's graag een aantal oplossingen zien in onze showroom. Daarnaast is er alle ruimte voor een waardevolle gesprekken met vakgenoten en onze leveranciers en medewerkers.

Het programma

Om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven om langs te komen gaan we ons programma twee keer draaien. De inhoud van het middag- en avondprogramma ziet er hetzelfde uit:

  • 14.00: Deuren gaan open voor bezoekers. 
  • 15.00: Dagvoorzitter Marelle van Beerschoten opent het programma
  • 15.05 - 17.15: Verschillende sprekers en kennisforum
  • 17.15: Bezoekers van avondprogramma komen binnen
  • 17.15 - 18.15: Diner + demo's voor middag- en avondgroep
  • 18.20: Dagvoorzitter opent het avondprogramma
  • 18.25 - 20.25: Verschillende sprekers en kennisforum
  • 20.25 : Afsluiting en netwerken

Heeft u TUWI NEXT LIVE 2023 gemist?

Geen probleem! We hebben een live videoregistratie gemaakt van het evenement. U kunt dus de presentaties van alle sprekers en het interactieve kennisforum online terugkijken.