TUWINEXT_RB

TUWI NEXT 2023

Hét evenement over automatisering voor MKB metaalbedrijven.

Wil jij binnen 3 uur weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op gebied van automatisering bij metaalbedrijven? Tijdens de tweede editie van TUWI NEXT op 14 juni 2023 richten wij ons specifiek op het onderwerp automatisering. Kom langs voor een inkijkje in het metaalbedrijf van de toekomst. 

Thema: automatisering

Het automatiseren van hardware en software is de enige manier om nu en in de toekomst te kunnen blijven bestaan. Met oog op het nijpende personeelstekort en de wens om productieprocessen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen is het thema 'automatisering' relevanter dan ooit.

TUWI heeft veel diverse mogelijkheden als het aankomt op het automatiseren van (delen van) het productieproces en veel kennis in huis over het onderwerp. Die kennis delen wij graag met onze klanten en bezoekers tijdens de tweede editie van TUWI NEXT. Verschillende inspirerende sprekers zullen de bezoekers meenemen in de mogelijkheden voor automatisering. Ook laten wij in de vorm van demo's graag een aantal oplossingen zien in onze showroom. Daarnaast is er alle ruimte voor een waardevolle gesprekken met vakgenoten en onze leveranciers en medewerkers.

Het programma

Om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven om langs te komen gaan we ons programma twee keer draaien. Beide programma's zien er hetzelfde uit. Hoewel de tijden van het programma nog iets kunnen veranderen, kunt u het volgende verwachten:

14.00: Deuren van onze showroom in Winterswijk gaan open voor bezoekers. 

15.00: Dagvoorzitter Marelle van Beerschoten opent het programma

15.05 - 17.15: Verschillende sprekers en panelleden delen hun inzichten en ervaringen over ondernemerschap, automatisering en innovatie

17.15: Bezoekers van avondprogramma komen binnen

17.15 - 18.15: Diner + demo's en ruimte voor netwerken voor middag- en avondgroep

18.20: Avondprogramma wordt geopend door Marelle van Beerschoten

18.25 - 20.25: Verschillende sprekers en panelleden delen hun inzichten en ervaringen over ondernemerschap, automatisering en innovatie

20.25 : Afsluiting en netwerken

Slechts 250 plaatsen beschikbaar!

Meld u nu aan

14 juni is het zo ver, dan vindt ons terugkerende evenement voor de tweede keer plaats en u kunt erbij zijn. Toegang tot TUWI NEXT is gratis, aanmelden is verplicht en kan via de knop hieronder. Let op: er zijn slechts 250 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wij hopen u te verwelkomen op Technopark 2 in Winterswijk. Tot dan!

Benieuwd naar de editie van vorig jaar?

De eerste editie van TUWI NEXT, die we in juni 2022 hebben gecombineerd met ons open huis, had als thema 'Samen onderweg naar de toekomst van de metaalindustrie'. Daar kregen bedrijven antwoord op de vraag: 'Hoe kunnen nieuwe digitale technieken het werk van mensen in de fabriek ondersteunen en makkelijker maken?' Na het succes van die editie hebben we besloten om dit jaar aan de slag te gaan met antwoorden op vraagstukken rondom automatisering. Benieuwd welke stappen u kunt zetten op gebied van automatisering? Meld u dan snel aan.

mm-next