Tuwi en Microstep tonen gezamenlijk de Accurl buislaser op Tube & Wire 

Op 15-19 april zijn wij te vinden op de Tube & Wire 2024 in Düsseldorf. Je kunt ons vinden op stand I01 in hal 6. Op deze stand tonen we de TubeLINE-6020BK buislaser met automatische belading van onze nieuwe fabrikant Accurl. We delen onze stand met Microstep Europe, onze collega Accurl dealer uit Duitsland. 
 

tubeline 2024

Over de TubeLINE

Op Tube & Wire 2024 tonen wij de ACCURL TubeLINE-6020BK buislaser met automatische belading. Deze machine staat bekend als een veelzijdige, uiterst gebruiksvriendelijke en betaalbare buislasersnijmachine. Ideaal voor frequente productiewisselingen en aanpassing aan verschillende materialen: 

  • Gemiddeld 49% sneller en 31% goedkoper dan traditionele technieken
  • Stabiel, betrouwbaar en eenvoudig te programmeren
  • Veel innovatieve functies (zoals bevel snijden en meelopende chucks)
  • Ergonomisch machineontwerp om uw operator te ontlasten
  • Mogelijkheid tot volautomatisch laden en lossen 

Bekijk de pagina over de Accurl TubeLINE voor alle informatie.

Over Tube (& Wire) 2024

Ruim 1.200 exposanten presenteren hun innovaties op de nummer 1 vakbeurs van de buizenindustrie. Tube toont het volledige assortiment - van grondstoffen tot buisproductie, buisverwerkingstechnologie, buisaccessoires, buizenhandel, vormtechnologie en machines en systemen. Of u nu exposant, vakbezoeker of investeerder bent: de belangrijkste pijpenbeurs ter wereld in Düsseldorf is “the place to be” voor het leggen van waardevolle contacten en om inspiratie en nieuwe kansen te identificeren voor je bedrijf.

Bekijk alle informatie op https://www.tube.de

Wij beantwoorden al je vragen (in het Nederlands)

Op de Tube & Wire komen ook veel Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Op onze gezamenlijke stand met Microstep staat ons team klaar om je alles te vertellen over de mogelijkheden van de Accurl TubeLINE buislaser. Zien we je daar? Hal 6, stand I01.

2024 - Team Tube