GROOT NIEUWS: Tuwi breidt programma uit met Accurl machines.

Tuwi levert vanaf 2024 plaatlasers, buislasers en kantbanken van Accurl, naast de bestaande machines van Durma en Mitsubishi Electric. De aanleiding is dat wij merken dat onze klanten behoefte hadden aan een betaalbare, maar goede en betrouwbare oplossing voor het lasersnijden en kanten van producten. Binnen het huidige leveringsprogramma van leveranciers was dit niet beschikbaar, waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een extra partner die aan deze vraag vanuit onze klanten kon voldoen. 

me-accurl

Waarom nu (pas) samenwerken met een Chinese leverancier?

We hebben ruim 5 jaar geleden al overwogen om samen te werken met een Chinese leverancier om ook dit gedeelte van de markt te bedienen. We hebben destijds besloten om daar vanaf te zien, omdat geen enkele partij kon voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan onze partners op gebied van samenwerking om onze klanten optimaal te kunnen bedienen:

  1. Met stip op één: focus op kwaliteit en service
  2. Snelle beschikbaarheid van onderdelen
  3. Transparantie werkwijze
  4. Korte communicatielijnen
  5. Wensen van eindklanten vertalen naar doorontwikkeling van machines

Nu hebben we in Accurl een partner gevonden die aan onze eisen voldoet. Accurl is een familiebedrijf waar de tweede generatie nu het roer heeft overgenomen. Ze branden van de ambitie en de technische doorontwikkeling van de machines is indrukwekkend te noemen. Uniek is dat Accurl snelle ontwikkeling weet te combineren met handhaving van uitstekende service. Dat is volledig in lijn met zoals wij als Tuwi onze klanten in Nederland en België willen bedienen.

Voorstellen: Accurl

Trots stellen wij deze nieuwe partner aan u voor. Accurl is opgericht in 1988 en inmiddels hebben ze ruim 22.000 installaties geleverd in de wereld. Uniek aan Accurl is dat zij écht een Europese visie hebben en stellen strenge eisen aan de dealers waarmee ze willen werken. Kwaliteit, service, automatisering, duurzaamheid en een vruchtbare lange termijn samenwerking zijn daarbij de belangrijkste speerpunten. De huidige eigenaar - Cameron Lee - heeft na studies in Duitsland en de UK een goed beeld van de behoeften in de metaalindustrie in Europa en de visie van Accurl is daar ook op afgestemd.

Intensieve samenwerking

De machines van Accurl zijn bovendien industrie 4.0 ready, en dat alles voor een zeer concurrerende prijs. De samenwerking met Accurl geeft ons de mogelijkheid om veel meer klanten tegen aantrekkelijke voorwaarden te investeren in de toekomst van hun bedrijf. Wat hetzelfde blijft is dat onze klanten kunnen leunen op de service en expertise van onze vakmensen. Inmiddels zijn wij de samenwerking met de dealers in Duitsland en de UK aan het intensiveren om samen de service voor Accurl machines naar een nóg hoger niveau te tillen.  

Wat betekent dit voor onze huidige partners?

Belangrijk om te benadrukken is dat deze uitbreiding van ons assortiment met Accurl geen invloed heeft op onze service aan bestaande machines van onder andere Durma en Mitsubishi. We blijven dezelfde kwaliteit service en onderhoud bieden die klanten van ons gewend zijn.  Hartelijk dank voor het vertrouwen in Tuwi. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over de nieuwe machines van Accurl of onze bestaande dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.