Open Huis 2022: volop inspiratie en nieuwe ideeën voor metaalbedrijven.

Ruim twee jaar hebben we gepraat over wat er allemaal niet meer kon en mocht. Maar wat ons betreft is die tijd nu voorbij. De branche wil en moet vooruit. Om metaalbedrijven in Nederland een vliegende start te geven hebben wij besloten om op 22 en 23 juni 2022 een uniek Open Huis te organiseren op onze vestiging in Winterswijk. Een verrassend en vernieuwend concept waar ondernemers die hun bedrijf willen voorbereiden op de toekomst bij moeten zijn:

TUWI Next: antwoord op vragen over actuele uitdagingen in de metaalbranche

Afgelopen jaar hebben wij een onderzoek gehouden onder meer dan 1.000 professionals uit de branche. Het was om doel om precies te achterhalen tegen welke uitdagingen metaalbedrijven anno 2022 aanlopen. Tekort aan materiaal en technisch personeel, automatisering en robotisering waren veel voorkomende antwoorden.

Daarom hebben wij besloten om TUWI Next te organiseren. Op 22 juni tussen 18:00 en 21:00 uur organiseren wij in samenwerking met FME en TNO een kennis- en inspiratie avond met presentaties over het thema mens en machine’: hoe kunnen nieuwe digitale technieken het werk van mensen in de fabriek ondersteunen en makkelijker maken? Wij verzorgen een hapje en een drankje en sluiten de avond af met een gezellige netwerkborrel.

Introducties nieuwe producten en leveranciers

Wij hebben in Corona tijd niet stilgezeten. Om in te spelen op de groeiende behoefte aan automatisering en slimme oplossingen bij onze klanten hebben we een drietal nieuwe leveranciers/productlijnen in ons pakket opgenomen: Mitsubishi Laser, Astes4 en M&G Steel Machines.

Met name voor bedrijven die de mogelijkheden voor het slimmer en efficiënter inrichten van het productieproces aan het onderzoeken zijn bieden we een aantal heel aantrekkelijke oplossingen die u absoluut niet mag missen! De komende weken zullen we meer vertellen over deze nieuwe machines, dus houd onze website en social media in de gaten.

1500 m2 showroom vol met de nieuwste, draaiende machines

We pakken echt uit tijdens het Open Huis! In samenwerking met onze leveranciers is het gelukt om onze showroom vol te krijgen met een selectie van de nieuwste machines binnen ons leveringsprogramma: van lasersnijmachines tot diverse kantbanken, boorcentra, zaagmachines en oplossingen voor automatisering van bekende en enkele nieuwe leveranciers.

Open avond voor scholieren, studenten en starters

Als afsluiting van het Open Huis organiseren we op 23 juni tussen 18:00 en 21:00 uur een Open Avond, speciaal voor scholieren, studenten, starters en anderen met interesse in machinetechniek. Onze monteurs en verkoopadviseurs staan drie uur lang klaar om alle vragen over onze machines en ons bedrijf te beantwoorden.