407 M2 VOL MACHINES OP DE TECHNISHOW

Voor de aankomende TechniShow beurs hebben wij er voor gekozen om de nadruk te leggen op nieuwe leveranciers en oplossingen. We pakken groots uit met een stand van 407 m2, boordevol draaiende machines die we tijdens de TechniShow voor het eerst tonen aan het publiek. Naast nieuwe machines van een aantal bestaande leveranciers tonen we ook de plaatlasers, buislasers en kantbanken van onze nieuwe partner Accurl

Kom langs in hal 7, stand C.010 voor 10 machines, een kop koffie en een gesprek met één van onze specialisten over kansen in jouw productieproces.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Mogelijkheden bespreken en continu demonstraties op 10 machines.


Internet is heel handig, maar er is geen betere plek om je onder te dompelen in de laatste ontwikkelingen op gebied van machines en software dan de beurs. Onze specialisten hebben daarom een selectie van 10 innovatieve machines uit ons pakket gemaakt die je als bezoeker aan de TechniShow zeker niet wilt missen. 

Bovendien staat ons team van productspecialisten en monteurs klaar om al je vragen te beantwoorden over de mogelijkheden uit ons pakket.

Even sparren over je investeringsplannen?

Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om samen de beste oplossing te vinden voor jouw productie-uitdaging. Gewapend met een tablet en brochures voorzien onze vakmensen jou van het best mogelijk advies.

Ondertussen zorgen Liane, Ingrid en hun team voor een hapje en een drankje in ons 'sociale gedeelte'. Graag tot ziens op stand C.002 in hal 7!