Maak kennis met de volgende generatie fiberlasers

Met de nieuwste gasreductietechnologie en kunstmatige intelligentie (AI) levert de nieuwe GX-serie fiberlasers meer vermogen terwijl er minder stikstof wordt gebruikt. Door kunstmatige intelligentie worden machine learning en intelligente keuzes door de machine gemaakt. De machine past zelf data en prestaties aan zonder menselijke tussenkomst.

Minder input. Meer output.

De kracht van deze machine zit in wat de machine kan doen, niet in het aantal kilowatt die hij heeft. Omdat de metaalindustrie kampt met een tekort aan technisch personeel heeft Mitsubishi deze nieuwe generatie fiberlasers ontworpen om de noodzaak van invoer door operators te beperken en tegelijkertijd de kwaliteit en productiviteit te maximaliseren.

Lagere bedrijfskosten betekenen hogere winstmarges.

Met het nieuwste op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en gasreductietechnologie, levert de nieuwe GX-F ADVANCED-serie fiberlasers meer vermogen en gebruikt tot 77% minder stikstof.

Geavanceerde zoomkop voegt meer bewegingsvrijheid toe.

Het gepatenteerde optische systeem van Mitsubishi biedt snelheid en flexibiliteit, waardoor de zoomkop automatisch de bundelgrootte, vorm en brandpunt kan wijzigen op basis van materiaal en plaatdikte.

AI-Assist maakt het slim.

Met behulp van audio- en lichtsensoren om het snijproces in realtime te bewaken, past de machine automatisch de parameters aan om de snijprestaties te optimaliseren voor een echte non-stop verwerkingservaring.

Nooit meer gokken.

De augmented reality (AR)-technologie geeft 3D-beelden van het systeem van bovenaf weer zonder vervorming, zodat u onderdelen gemakkelijk kunt plaatsen en nesten om de installatietijd te verkorten.

Voorkom stilstand met remote360™ machinebewaking.

De GX-serie wordt geleverd met twee jaar remote360-productiebewaking en -ondersteuning, die realtime gegevens biedt om de productiviteit te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en de uitvaltijd te verminderen.

En omdat de GX-serie is gebouwd met Mitsubishi-componenten, is het een van de weinige lasersystemen in de branche met één enkele bron voor service en ondersteuning.

mb-vid

Gebruikersinterface

De intelligente M800-besturing biedt een royale 19-inch gebruikersinterface. De status van de machine en het werk kunnen eenvoudig op één scherm worden weergegeven of als een gedetailleerde analyse, afhankelijk van wat de operator wenst. 

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

• Intuïtieve, gebruiksvriendelijke bediening vergelijkbaar met een smartphone
• Aanpasbaar startscherm
• Realtime aanpassing en correctie van de parameters
• Intelligente snijhulp
• Eenvoudig meerdelige nesting
• Online taakplanning en schatting van de tijdsduur
• Automatische plaatdetectie
• Schrootsnijden
• Real- tijdregistratie van elektriciteits- en hulpgasverbruik
• Micro-tabbing terwijl je bezig bent
• Geavanceerde hulp- en onderhoudsschermen
• De operator kan het snijproces op afstand volgen

Beschikbare machines

Meer weten over Mitsubishi GX fiberlasers?

Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de meerwaarde voor je productie van deze nieuwe machine. Neem contact op via onderstaande knop om een afspraak te maken. 

MW-RK-MM