TUWI - het verschil
het verschil.

Tuwi overhandigt donaties aan KWF:

 

Tuwi overhandigt donaties 40-jarig bestaan aan KWF

Met een grootscheeps open huis en diverse feestelijke evenementen voor haar klanten, leveranciers, medewerkers en andere relaties vierde machineleverancier Tuwi eind vorig jaar op grootse wijze het 40-jarig bestaan.

Een groot deel van het magazijn van het Tuwi onderkomen in Winterswijk was omgebouwd tot een fraaie zaal, waar vrijdagavond enkele honderden gasten een feestelijk programma kregen aangeboden. Dagvoorzitter Willem Gunneman introduceerde de sprekers en blikte terug. Een unieke en tot de verbeelding sprekende avond met onder meer chefkok Mike Vrijdag, op uitnodiging van Tuwi’s Directeur-eigenaren Marco Mans en Jeroen Tadema.

NamensFPT-VIMAG, de branchevereniging van fabrikanten en leveranciers van metaalbewerkingsmachines, voerde voorzitter André Gaalman het woord. Hij preesTuwivooral om haar loyale medewerkers en hun grote kennis. "Daarin zit een belangrijk deel van het succes van Tuwi”, aldus Gaalman, die ook nog opmerkte dat maar liefst 80 procent van de metaalbedrijven in Nederland wel een machine van Tuwi in gebruik heeft.

In de uitnodiging meldde Tuwi dat zij meer waarde hechtte aan de aanwezigheid van haar gasten dan een cadeau. In plaats daarvan werd een donatie voorKWFKankerbestrijding voorgesteld. In totaal leverde dit € 4000 op. Jeroen Tadema en Marco Mans overhandigden een cheque met dit mooie bedrag aan Renate van Duijvenbode, vrijwilligster bij KWF.

Tuwi doneerde eerder al € 10.000 voor kankeronderzoek aan Stichting Alpe d’HuZes. Daarnaast maken zij jaarlijks een bedrag over aan het Ronald McDonald Kinderfonds, geld dat het personeel op eigen initiatief betaalt voor frisdrank en soep binnen het bedrijf.

 

tuwi-donatie-kwf
tuwi-donatie-kwf
tuwi-kwf-donatie
Meer informatie?