Amob CH-CNC

De AMOB CH-HD serie bestaat uit hydraulische doornbuigmachines met een single-stack gereedschap opname. De CH HD-serie is de zware versie van de CH-L serie doornbuigmachines. Net als de CH-L serie is de CH-HD serie robuust en betrouwbaar in extreme omstandigheden zoals hoge luchtvochtigheid of extreme temperaturen. 

Vraag stellen of snel een offerte?

Wil je meer weten over deze machines of binnen enkele minuten een offerte ontvangen? Neem contact op met onze adviseurs voor een advies op maat.

Over Amob CH-CNC

Capaciteit van de CH-HD is van Ø120 mm tot maximaal Ø420 mm. Deze ‘ monster’ machines zijn geschikt voor gebruik in een breed scala van pijp productie sectoren en industrieën. 

De CH-HD serie is verkrijgbaar in verschillende versies zoals de 1-assige NC1, de 2-assige NC2 of de 3-assige CNC. Bij de CNC versie worden alle drie de assen automatisch CNC-gestuurd. De CH-HD CN1 en CH-HD CN2 zijn voorzien van het AMOB NC touchscreen voor een eenvoudige bediening, opslag van programma’s en het automatisch uitvoeren van een programma. Bij de CN1-besturing is de buighoek programmeerbaar en automatisch gestuurd en bij CN2-besturing zijn de buighoek en de rotatie programmeerbaar en automatisch gestuurd. De CH-HD CNC serie is uitgerust met de gebruiksvriendelijke AMOB 3D SOFTWARE.

Amob 3D Software:

  • Automatische compensatie en correctie van de terugvering van het materiaal in de buigcyclus.
  • Opslag van gereedschap configuraties en posities.
  • Buigsimulatie van het programma met anti-collisie weergave.
  • Interpolatie van alle CNC-gestuurde assen.

Deze kenmerken zorgen voor een kortere insteltijd van machine en cyclustijden.