Amob CH-CNC

De AMOB CH-HD serie bestaat uit hydraulische doornbuigmachines met een single-stack gereedschap opname. De CH HD-serie is de zware versie van de CH-L serie doornbuigmachines. Net als de CH-L serie is de CH-HD serie robuust en betrouwbaar in extreme omstandigheden zoals hoge luchtvochtigheid of extreme temperaturen. 

Over Amob CH-CNC

Capaciteit van de CH-HD is van Ø120 mm tot maximaal Ø420 mm. Deze ‘ monster’ machines zijn geschikt voor gebruik in een breed scala van pijp productie sectoren en industrieën. 

De CH-HD serie is verkrijgbaar in verschillende versies zoals de 1-assige NC1, de 2-assige NC2 of de 3-assige CNC. Bij de CNC versie worden alle drie de assen automatisch CNC-gestuurd. De CH-HD CN1 en CH-HD CN2 zijn voorzien van het AMOB NC touchscreen voor een eenvoudige bediening, opslag van programma’s en het automatisch uitvoeren van een programma. Bij de CN1-besturing is de buighoek programmeerbaar en automatisch gestuurd en bij CN2-besturing zijn de buighoek en de rotatie programmeerbaar en automatisch gestuurd. De CH-HD CNC serie is uitgerust met de gebruiksvriendelijke AMOB 3D SOFTWARE.

Amob 3D Software:

  • Automatische compensatie en correctie van de terugvering van het materiaal in de buigcyclus.
  • Opslag van gereedschap configuraties en posities.
  • Buigsimulatie van het programma met anti-collisie weergave.
  • Interpolatie van alle CNC-gestuurde assen.

Deze kenmerken zorgen voor een kortere insteltijd van machine en cyclustijden.