CMA GH

Het model GH, door het unieke concept kunnen op elke willekeurige plaats binnen het bedrijf ook grote schroefdraden worden getapt. Bij gebruik van magneetplaat kan de parallelarm eenvoudig op bijvoorbeeld grote, moeilijk te verplaatsen werkstukken worden gemonteerd. De CMA GH is een serie compacte en mobiele hydraulische tapmachines

Over CMA GH

Het model GH, door het unieke concept kunnen op elke willekeurige plaats binnen het bedrijf ook grote schroefdraden worden getapt.
Bij gebruik van magneetplaat kan de parallelarm eenvoudig op bijvoorbeeld grote, moeilijk te verplaatsen werkstukken worden gemonteerd.

De CMA GH is een serie compacte en mobiele hydraulische tapmachines. Wanneer u in het Touch besturingssysteem de spoed en de diepte ingeeft, berekent de machine zelf het aantal omwentelingen en is het maken van een perfecte tapgat kinderlijk eenvoudig. 

De machine bestaat uit een verplaatsbare hydrauliek unit en een hoogwaardige parallelarm met de motor. In de arm zit een systeem voor de gereedschapssmering verwerkt, waardoor u slechts af en toe het smeermiddel moet bijvullen. Tezamen met de instelbare snelheid voor beide richtingen heeft altijd een perfecte taptat en loopt u niet het risico het product in de laatste fase van de productie te beschadigen.

Multipositiekop
Alle modellen kunnen worden uitgevoerd met een multipositiekop voor verticaal, horizontaal
en tappen onder hellingshoek.

Kenmerken
Groot werkbereik afhankelijk van het model van 1.800 / 2.200 / 2.400 mm rondom de machine.
Snel en eenvoudig gereedschap wisselen en het gereedschap staat altijd haaks op het werkstuk.
Geïntegreerd smeersysteem. Snel en eenvoudig positioneren van de tap boven het werkstuk. Kogelgelagerde parallelarm, dus absoluut spelingsvrij en geen slijtage.

Productvoordelen
Geen tapbreuk dus lagere gereedschap kosten, dus een enorme kostenbesparing.
Ten opzichte van een bewerkingscentrum, lagere tapkosten per tapgat.
Flexibiliteit en korte cyclustijden.