POWERSHEAR

De hydraulische guillotinescharen PowerShear Universal zijn de veelzijdige oplossing voor plaatbewerking in de metaalsector. De machine met zijn energiezuinige aandrijving staat garant voor nauwkeurige, braamarme en torsiearme sneden.

Powershear

De PowerShear schaar is een snelle energiebesparende servo-hydraulische aangedreven tafelschaar en is met deze hoge knipsnelheid uitermate geschikt is voor grotere productievolumes. Door de doorontwikkelde constructie knipt de machine een superieure rechte en haakse kwaliteit bij een maximale productieoutput. 

Met de standaard gebruiksvriendelijke 9” PSC 150 touchscreen besturing i.c.m. achteraanslag met een bereik van 10-1000 mm, LED snijlijnverlichting, CNC gestuurde snijspleetinstelling zijn nauwkeurige en braamvrije resultaten gewaarborgd. 

Optioneel kan de machine worden voorzien van een tal van opties van o.a. CNC snjihoek instelling, 12” PSC Touchscreenbesturing gemonteerd op zwenkarm, pneumatisch volledig ondersteund plaathooghoudsysteem, afval en kleindeel vewijdersysteem aan voorzijde incl. return to sender, opklapbare achteraanslag t.b.v. knippen lange delen, instelbare neerhouderdruk, zijlings verschuifbare oplgarmen en programmeerbare start en eindpostie van de knippositie. 

Met deze Powershear wordt aan de allerhoogste hedendaagse kwaliteitseisen voldaan en dat maakt deze schaar tot een topproduct in het hoogste marktsegment.