Durma AD-S

Kantbanken zijn noodzakelijke machines voor allerlei buigwerkzaamheden. Met AD-S Press Brakes zal het buigen van uw onderdelen nauwkeurig en nauwkeurig zijn. Durma biedt 's werelds beste personderbreking dankzij de eenvoudig programmeerbare besturingseenheid, stabiele framestructuur, uitstekend ontwerp, lage bedrijfskosten, verschillende opties en maximale veiligheidsnormen. Durma kantbanken worden vervaardigd met behulp van beproefde componenten. De machineframes zijn gebouwd met ontlastende eigenschappen om jarenlang precies te presteren. 

Durma AD-S kantbanken

De kantbank AD-S is standaard 4 assig gestuurd en is ontworpen om flexibel, snel en met constant hoge nauwkeurigheden te produceren. AD-S machines onderscheiden zich door een robuuste en uiterst stabiele frame constructie met een grote daglichtopening, slag en een breed scala aan opties. Dankzij de grote verscheidenheid aan opties bent u verzekerd van een 100% klant specifieke machine voorzien van de allernieuwste buigtechnologie.

De door TUWI aanbevolen uiterst gebruiksvriendelijke Delem DA 66 Touch Screen besturing en de standaard 4 assig gestuurde achteraanslag maken deze machine tot een topproduct. Optioneel kan deze worden voorzien van de DA 69T 3D Touch Screen besturing waarmee producten 3D kunnen worden weergeven en CAD/CAM programma’s vanuit het netwerk kunnen worden geïmporteerd.