TUWI - het verschil
het verschil.

Nieuw! Tuwi importeur van Geka:

 

persbericht
 

Tuwi Nederland exclusief importeur van Geka

pons- en ponsknipmachines en CNC bewerkingslijnen

 

Winterswijk, 14 september 2018

 

Tuwi Nederland is vanaf vandaag exclusief importeur van de conventionele pons- en ponsknipmachines en CNC bewerkingslijnen van de Spaanse fabrikant Geka. De Winterswijkse leverancier is trots op de uitbreiding met deze bekende fabrikant en ziet een grote toegevoegde waarde voor het brede machinepakket van Tuwi.

 

Conventioneel

Geka produceert sinds 1919 pons-/knip en uitkapmachines. Samen met de automatische productielijnen zijn deze te vinden in de staal, constructie en metaalverwerkende bedrijven. Naast een breed machineprogramma biedt Geka een groot scala aan accessoires en optionele gereedschappen, hierdoor worden optimale en universele en op maat gemaakte oplossingen geboden. Ieder nieuw machineproject wordt opgepakt door een eigen professioneel team van experts in overeenstemming met de strenge kwaliteitsnormen.

 

Kenmerken: Marktleider op het gebied van pons- en ponsknipmachines, meer dan 80.000 machines wereldwijd in de markt en meer dan 90 jaar ervaring. Van eenvoudige enkelwerkende ponsmachines tot compleet CNC gestuurde productielijnen voor het automatisch bewerken van uw materiaal.

 

Productvoordelen:Geka machines kenmerken zich door een solide en stabiele bouwwijze, resulterend in een lange standtijd van de gereedschappen en korte in- en omsteltijden. Bewezen kwaliteit, ontwerp, vakmanschap, ISO 9001 gecertificeerd. Enkelwerkende en dubbelwerkende machines optioneel uit te voeren met slimme automatiseringsoplossingen, waardoor productietijden aanzienlijk kunnen worden verkort.

  

CNC

Geka ziet de behoefte aan automatisering: minder handelingen en machines aansturen vanuit de werkvoorbereiding is de trend. Geka ontwikkelt en produceert complete automatische bewerkingslijnen voor het bewerken van balkprofielen, strippen en hoeklijnen. De producten kunnen automatisch worden beladen en daarna geponst, geboord, gemarkeerd en geknipt worden (ook onder verstek). Daarnaast bouwt deze flexibele fabrikant ook Tailor Made' oplossingen.

  

Open Huis 4 en 5 oktober

Tijdens het Open Huis op 4 en 5 oktober, waarin het 40-jarig bestaan van Tuwi wordt gevierd, gaat Tuwi groot uitpakken met een introductie-aktie. Getoond wordt een Geka dubbelwerkende pons/knipmachine Hydracrop met Semi Paxy NC positioneertafel en ALRS automatische aanvoertafel, een Puma ponsmachine voorzien van drievoudige ponshouder en Semi Paxy NC positioneertafel.

 

Uiteraard zal er ook een greep uit het overige assortiment worden getoond en gedemonstreerd.

Tuwi Nederland b.v.
Technopark 2
7102 JM Winterswijk

 

Open Huis 4 en 5 oktober 10:00 18:00 uur.

Overige data en tijden altijd mogelijk

 

http://www.tuwi.nl/machines/cnc-verspaning

http://www.tuwi.nl/machines/plaatbewerking/geka-ponsmachines

 

 


 

geka_logo
geka_logo
geka_sigma_110
geka_bendicrop

Meer informatie?