Werken bij TUWI

Met een enthousiast team van ongeveer 45 medewerkers adviseren, installeren en servicen we een uitgebreid programma metaalbewerkingmachines. Het leveringsprogramma bestaat uit verspanende en niet-verspanende machines waarbij de nadruk ligt op plaatbewerkingsmachines, zoals kantbanken en lasersnijmachines. Voor alle geleverde merken is Tuwi exclusief dealer voor Nederland. Tuwi staat bekend om de kwaliteit van aflevering en uitstekende aftersales service en heeft daarom het streven om deze serviceorganisatie te versterken.

De techniek en automatisering van door ons verkochte nieuwe machines maken constant een technische ontwikkeling door en jij ziet de uitdaging om hierin mee te groeien.

Wij zijn op zoek naar:


Accountmanager Noord-Nederland met interesse in techniek

Je vertaalt klantvragen naar concrete oplossingen uit ons productportfolio. Je bent geïnteresseerd in productiemachines en efficiënt produceren. Je denkt mee met de productie-uitdagingen van klanten en adviseert met enthousiasme.  

[[bekijk deze vacature]]


Buitendienst monteur metaalbewerkingsmachines

Je ondersteunt je collega’s bij het installeren van nieuw verkochte machines en verricht zelfstandig onderhoudsopdrachten bij klanten in Nederland en België.

[[bekijk deze vacature]]

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.