Werken bij TUWI

Met een enthousiast team van ongeveer 45 medewerkers adviseren, installeren en servicen we een uitgebreid programma metaalbewerkingmachines. Het leveringsprogramma bestaat uit verspanende en niet-verspanende machines waarbij de nadruk ligt op plaatbewerkingsmachines, zoals kantbanken en lasersnijmachines. Voor alle geleverde merken is Tuwi exclusief dealer voor Nederland. Tuwi staat bekend om de kwaliteit van aflevering en uitstekende aftersales service en heeft daarom het streven om deze serviceorganisatie te versterken.

De techniek en automatisering van door ons verkochte nieuwe machines maken constant een technische ontwikkeling door en jij ziet de uitdaging om hierin mee te groeien.


Productmanager Machines

Je adviseert klanten bij een bezoek aan de showroom en ondersteunt de verkoop buitendienst bij lopende verkooptrajecten. Als productmanager heb je intensief contact met onze accountmanagers, technische dienst en internationale leveranciers. De werkzaamheden vinden veelal plaats op de locatie in Moerdijk.

[[bekijk deze vacature]]


Monteur lasersnijmachines

Je ondersteunt collega’s bij het installeren van nieuw verkochte machines en verricht zelfstandig onderhoudsopdrachten bij klanten in Nederland. 

Buitendienst monteur metaalbewerkingsmachines

Je ondersteunt je collega’s bij het installeren van nieuw verkochte machines en verricht zelfstandig onderhoudsopdrachten bij klanten in Nederland en België.

[[bekijk deze vacature]]


Monteur binnendienst

Je ondersteunt je collega’s bij het controleren en klantspecifiek gereedmaken van nieuw verkochte machines. Daarnaast verricht je zelfstandig reparatie- en onderhoudsopdrachten in onze werkplaats of bij klanten in Nederland. 

[[bekijk deze vacature]]


Helpdeskmedewerker lasersnijmachines

Je ondersteunt klanten telefonisch met technische en softwarematige vragen op het gebied van lasersnijden. Ook plan je onze buitendienstmonteurs in voor onderhoud en service aan de lasersnijmachines. Je hebt dagelijks contact met leveranciers over technische uitdagingen en het bestellen van onderdelen.

[[bekijk deze vacature]]

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.