Waarom TUWI?

Bij het aanschaffen van een machine komt meer kijken dan enkel de aankoop. Wij denken het hele proces met u mee en leveren advies op maat.

Oriëntatie

Online keuzehulp en product filtering

Maak gebruik van onze online keuzehulp, product filtering en machine vergelijker om te kijken welke machine het beste bij uw bedrijf past. Wij hebben een ruim assortiment metaalbewerkingsmachines bestaande uit verschillende merken.

Advies

Betrouwbaar en bruikbaar advies

Uw bedrijf, en de bijbehorende behoefte, is uniek. Bij het aanschaffen van een machine heeft u passend advies nodig. Het TUWI verkoopteam gaat het hele land door om uw behoeftes te bespreken en proactief met u mee te denken. Per regio hebben wij een accountmanager die luistert naar uw wensen en bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Referenties

Behaalde resultaten met onze klanten

Wij denken graag met onze klanten mee. Op een betrouwbare en succesvolle manier hebben wij onze klanten beter laten presteren dankzij een machine geadviseerd en geleverd door TUWI. Als we dat hebben gerealiseerd en de klant tevreden is, hebben wij ons doel bereikt. Graag delen wij met u onze behaalde resultaten.

2000 m² showroom

Demo's in onze showrooms of bij een klant

In onze grote showrooms hebben wij alle machines voor u gepresenteerd en gereed staan om aan u te demonstreren. Wij kunnen u hierbij alle opties en mogelijkheden van de verschillende machines uitleggen. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan een van onze referenties voor een demonstratie.

Financieringsmogelijkheden

Lagere kosten door mogelijkheid tot financiering

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden voor het aanschaffen van een machine. Wij informeren u hier graag over en bekijken samen welke mogelijkheid het beste bij uw organisatie past.

Ontzorgen

Full Service levering en installatie

Onze eigen monteurs zorgen voor plaatsing, aansluiting en werking van uw machine. Voordat de machine bij u wordt geleverd, ondergaat de machine een kwaliteitscheck. Dit beperkt de installatietijd tot een minimum en stelt u in staat uw productie snel te hervatten.

Training

Wij zorgen voor opleiding van uw personeel

Wij verzorgen een training voor uw personeel waarbij wij een uitgebreide bedieningsinstructie van de machine geven. Afhankelijk van het type machine en uw wens varieert deze training van een paar uur tot meerdere dagen.

Service

Nazorg en onderhoud

Wij bieden de service die u wenst. Dankzij onze ruim opgezette serviceafdeling met een eigen helpdesk, 16 buitendienst monteurs en 10 binnendienst monteurs, lossen wij problemen binnen 24 uur op. Reserveonderdelen zijn in ons magazijn van ruim 500 m² op voorraad en dankzij goede afspraken met transporteurs zijn deze tijdig bij u aanwezig.

TUWI levert u metaal bewerkingsmachines om efficiënter te produceren

Wij begeleiden u bij het hele proces en zorgen ervoor dat u de machine krijgt waar u op gehoopt had.

Bekijk onze machines

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.