Schröder Maschinenbau

Zwenkbuigmachines en plaatscharen

Het Duitse Schröder staat met haar zwenkbuigmachines reeds 70 jaar garant voor Duitse degelijkheid. Hierbij gaat traditie op het gebied van kwaliteit hand in hand met de kracht om te innoveren. Schröder biedt het complete spectrum van eenvoudige basismodellen tot aan zeer geavanceerde machines. Wanneer u kiest voor degelijkheid en kwaliteit, dan kiest u een Schröder.

Opgericht in 1949, Schröder-machines staan ​​voor precisie: robuust, betrouwbaar en uiterst nauwkeurig. Dit wordt bewaakt met strikte kwaliteitscontroles van constructie, materiaal en montage tot en met de constructie van de machines bij onze klanten. Schröder-machines worden geproduceerd met behulp van de meest innovatieve technologieën in onze eigen productiefaciliteiten op meer dan 10.000 vierkante meter - van ontwerp op moderne CAD-systemen tot het aanbrengen van verf in onze nieuwe, milieuvriendelijke verflijn.

Moderne productietechnologie met uitgekiende engineering zorgen voor een uiterst nauwkeurig en perfect afgewerkt top-eindproduct. Productvoordelen: Onbeschadigd nauwkeurig positief en negatief zetten, plaat altijd ondersteund (tillen onnodig), korte bewerkingstijden, roterende bovenbalk, grotere diversiteit aan producten t.o.v. een traditionele kantbank.

Schröder is TUWI-partner sinds 1995.

Schröder fabriek in Wessobrun-Forst, Duitsland

Schröder fabriek in Wessobrun-Forst, Duitsland

TUWI fabrieksbezoek aan Schröder

TUWI fabrieksbezoek aan Schröder

Fam. Schröder over TUWI:

We zijn erg trots dat we in TUWI een partner aan onze zijde hebben, voor wie, net als voor ons, vakbekwaamheid, grote inzet, constante betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsnormen belangrijke bouwstenen zijn voor succes. Dit heeft in de loop der jaren geresulteerd in een op partnerschap gebaseerde en vertrouwensvolle samenwerking, waar we altijd van genieten. Wij danken u uit de grond van ons hart voor uw vertrouwen. Wij wensen het allerbeste voor de toekomst! "

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.