Home   ›   Over TUWI   ›   Partners   ›   Salvagnini

DLL LSalvagniniease

Nieuw in het programma: Salvagnini

Oplossingen voor hoogwaardige en verregaande automatisering op basis van Industrie 4.0

Ponsmachines, panelbenders, fiberlasers, gecombineerde ponslasers, kantbanken

Hoewel TUWI al een brede range plaatbewerkingsmachines levert, is al langer de ambitie om ook oplossingen aan te bieden voor klanten die hoogwaardige en verregaande automatisering op basis van Industrie 4.0 in hun productieproces eisen. De automatiseringseisen zijn soms zo hoog, dat TUWI aanloopt tegen de grenzen van wat leveranciers bieden. Door het specialisme en de jarenlange ervaring is marktleider Salvagnini, met vooruitstrevende oplossingen voor met name het dunnere plaatwerk, een perfecte aanvulling op het huidige portfolio.

TUWI biedt nu ook innovatieve kantbanken met automatisch gereedschapwisselsysteem, fiberlasers met sorteersysteem, ponsmachines en ponslasers en natuurlijk de unieke panelbender van Salvagnini. Wereldwijd staan er duizenden van deze machines in automatische lijnen, die vanaf plaatmateriaal een compleet product produceren, zonder dat daar een handmatige interventie aan te pas komt.

Het productenpakket van Salvagnini bestaat uit:
• ponsmachines
• panelbenders
• fiberlasers
• gecombineerde ponslasers
• kantbanken

Voor alle bovengenoemde systemen zijn verregaande automatiseringsoplossingen mogelijk (beladen, ontladen, sorteren, etc)

Binnen TUWI is Ferdinand Bauhuis het aanspreekpunt en de specialist op het gebied van Salvagnini plaatbewerkingsmachines. U bereikt Ferdinand op f.bauhuis@tuwi.nl of via 06-41 675 016

< Terug naar overzicht