Euromac Srl

Ponsnibbelmachines, horizontale buigmachines, uithoekscharen

Euromac, opgerichtin 1986 en gevestigd te Sassuolo in Italië, ontwikkelt en produceert traditionele en CNC-machines voor plaatbewerking. Euromac combineert de ruime kennis van haar engineers met de ervaringen van haar klanten om innovatief en dynamisch te blijven. 

Kenmerken:

Flexibele ponsnibbelmachines, eenvoudig te programmeren aan de machine of vanuit de werkvoorbereiding, voor seriewerk en/of enkelstuks. Kwaliteit door hoogwaardige efficiënte productie, gepatenteerd Meehanite C-frame, voor zowel enkelstuks als grote series inzetbaar. Extreem laag energieverbruik 8,5 kW. Flexibel, gebruiksvriendelijk, breed inzetbereik, kostenbesparend, auto-index, betrouwbaar in een 24/7 productie omgeving.

Digibend buigmachines: Eenvoudig te bedienen, flexibel, nauwkeurig, groot inzetbereik. Korte insteltijden door opslag van programma’s en bajonet snelwisselsysteem voor gereedschappen.

Uithoekscharen: unieke gepatenteerde constructie. Automatische snijspleetinstelling, vaste of verstelbare hoekinstelling. Snel en eenvoudig in te stellen, braamvrij knippen van 1 t/m 6 mm, breed inzetbereik

Euromac is TUWI-partner sinds 1987

Eugenio Lenzotti over TUWI:

We begonnen onze samenwerking met Tuwi in 1987. Vanaf het begin is onze samenwerking altijd sterk en loyaal geweest. Samen hebben we hele goede periodes doorstaan, maar ook moeilijke. Met hetzelfde doel en dezelfde positieve manier om de markt te verbeteren. We houden altijd rekening met de heer Marco Mans en zijn mening over de verkoopmanagers marktstrategieën en nieuwe producten die op de markt worden gebracht. We kunnen zeggen dat Tuwi een van onze meest loyale en langdurige dealers is. Aan Tuwi en al hun medewerkers een oprechte dank voor hun inzet in ondersteuning van de verkoop van Euromac.

TUWI.nl gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer weten.